Stickiest by Kylo

Özellikler

Bu uzantı ile;

• Yapışık, süper yapışık veya etikette yapışkan… Ne derseniz deyin, aradığınız uzantı artık var.
  • Flarum çekirdeğinde bulunan sabitleme uzantısının aksine Süper Yapışkan uzantısı okunduğunda da üstte kalmaya devam eder.
  • Uzantı henüz beta aşamasındadır.

Ekran görüntüleri

Stickiest
Tüm tartışmalar listesinde süper yapışkan
Etiketler içerisinde süper yapışkan

Kurulum

Composer kullanılarak elle kurulum gerçekleştirilebilir:
composer require the-turk/flarum-stickiest: "*"

Güncelleme

composer update the-turk/flarum-stickiest

Bağlantılar

Hocam eklentiyi yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum, flarumda yeniyim kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ediyorum.

czay İlk gönderideki komut yenilendi, tekrar dener misiniz?

• czay bunu yanıtladı.

czay Sebebini ben de bilmiyorum şu anda test edebileceğim bir Flarum tabanlı sitem yok ama Composer belgelerinde araştıracağım.

• czay bunu yanıtladı.

czay Bu eklenti flarum/sticky eklentisi ile çakışır. İkisinden birisini seçmelisin. Kararın bu eklentiden yanaysa:

composer remove flarum/sticky
          composer require the-turk/flarum-stickiest:^2.0.*@beta

Kylo Deniyorum hocam, geri dönüş bildireceğim.

Kylo Dediğiniz gibi kurulumu yaptım ancak hiçbir şey yüklenmiyor plugini çalıştırdığım zaman hocam anasayfa vs. yüklenmiyor

• Kylo bunu yanıtladı.

czay eklenti sorunsuz etkinleştirildi mi? Ana sayfa’dayken tarayıcı konsolunda herhangi bir hata görüyor musun? <flarum>/storage/logs klasöründe eklenti ile ilgili bir hata mesajı var mı?

composer komutunda bir hata var sanırım bir türlü son beta sürümünü çektiremedim. Eklenti hem flarum/sticky çatalı hem de beta durumunda olduğundan işler karıştı, inclemem lazım. Şimidilik bir önceki kurduğunu silip:

composer remove the-turk/flarum-stickiest

aşağıdaki komutla son sürümü kurmayı deneyebilirsin:

the-turk/flarum-stickiest:2.0.0-beta.1

muhtemelen sorun çözülecektir.

Tarayıcı konsolunda böyle bir hata var hocam

• Kylo bunu yanıtladı.

czay bir üstteki mesajımı düzenledim.

• czay bunu yanıtladı.

Kylo sağolun hocam deniyorum geri dönüş bildireceğim

Sonuç yine aynı oldu hocam, ben de yanlış yapıyor olabilirim ancak yine anasayfa yüklenmiyor konsoldaki hatalar yine aynı

• Kylo bunu yanıtladı.

czay 🤷 sorunun bu eklentiden olduğuna emin miyiz

php flarum info çıktısı nedir

• czay bunu yanıtladı.

Hocam paylaşımlı hostinge aktardığım için dediğiniz komutu çalıştırma şansım yok ancak eklentiyi kapattığımda sorun düzeliyor logs kaydını göndermeyi deneyeceğin biraz bekler misiniz

Next Illuminate\Database\QueryException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1235 This version of MySQL doesn’t yet support ‘nesting of unions at the right-hand side’ (SQL: (select fl_discussions.* from fl_discussions where (fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where tag_id not in (select fl_tags.id from fl_tags where (fl_tags.id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) and (fl_tags.parent_id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) or fl_tags.parent_id is null))))) and (fl_discussions.is_private = 0 or (((fl_discussions.is_approved = 0)))) and fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where 0 = 1) and is_tagSticky = 0 and not exists (select 1 from fl_discussion_user where fl_discussions.id = discussion_id and user_id = 1 and subscription = ignore) order by last_posted_at desc limit 21) union (select fl_discussions.* from fl_discussions where (fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where tag_id not in (select fl_tags.id from fl_tags where (fl_tags.id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) and (fl_tags.parent_id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) or fl_tags.parent_id is null))))) and (fl_discussions.is_private = 0 or (((fl_discussions.is_approved = 0)))) and fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where 0 = 1) and is_tagSticky = 0 and is_stickier = 1 limit 21) union ((select fl_discussions.* from fl_discussions where (fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where tag_id not in (select fl_tags.id from fl_tags where (fl_tags.id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) and (fl_tags.parent_id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) or fl_tags.parent_id is null))))) and (fl_discussions.is_private = 0 or (((fl_discussions.is_approved = 0)))) and fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where 0 = 1) and is_tagSticky = 0 and is_stickiest = 1 limit 21) union (select fl_discussions.* from fl_discussions where (fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where tag_id not in (select fl_tags.id from fl_tags where (fl_tags.id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) and (fl_tags.parent_id in (select fl_perm_tags.id from fl_tags as fl_perm_tags) or fl_tags.parent_id is null))))) and (fl_discussions.is_private = 0 or (((fl_discussions.is_approved = 0)))) and fl_discussions.id not in (select discussion_id from fl_discussion_tag where 0 = 1) and is_tagSticky = 0 and is_stickier = 1 limit 21))

order by is_stickiest desc, is_stickier and not exists

(select 1 from fl_discussion_user as fl_sticky where fl_sticky.discussion_id = id and fl_sticky.user_id = 1 and fl_sticky.last_read_post_number >= last_post_number) and last_posted_at > 0 desc, last_posted_at desc limit 21) in /home/czayonli/banasor.web.tr/vendor/illuminate/database/Connection.php:692

Loglarda stickiest ile ilgili tek kısım bu hocam Kylo

• Kylo bunu yanıtladı.

czay MySQL sürümü uyuşmuyor gibi görünüyor. Hangi sürümü kullanıyorsun?

• czay bunu yanıtladı.

czay evet MySQL eklentinin çalıştırdığı sorguyu desteklemiyor, sanırım eklenti şimdilik sadece MariaDB için çalışıyor gibi görünüyor. Vaktim olduğunda bakmaya çalışacağım. Bilgilendirme için teşekkürler.

• czay bunu yanıtladı.

Kylo Ben teşekkür ederim hocam, kolay gelsin.

• Kylo bunu yanıtladı.

czay Yeni sürümü deneyebilir misin?

composer require the-turk/flarum-stickiest:2.0.0-beta.2

Kylo deniyorum hocam, geri dönüş bildireceğim

Kylo Sorunsuz çalışıyor hocam, teşekkür ederim.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular