• Genel
  • Sabit başlıklar hakkında

3 adet konuyu sabit yaptığımda sadece bir tanesi sabit kaldı. Diğer ikisinin sabit olmamasının sebebi nedir? Ayrıca sabit konuları ilgili kategoriye sabitleyemiyor muyuz? Ana sayfada görünmese?

Denedim de ID Numarası olmadan yapamıyoruz. Flarum’da her sayfa için ayrı bir page id numarası oluşturulmamış. Ya da ben göremedim.

Uğraştırdı biraz ama buyrun hocam bu kod işinizi görür. Sabitle dediğinizde, hangi kategorideyse orada da sabitleniyor zaten. Ama ana sayfada görünmesini istemiyor ve sadece kendi kategorisinde sabitlenmiş vaziyette görünmesini istiyorsanız şu kod işinizi görecektir.

.IndexPage { 
.DiscussionList [data-id="49"]{
visibility: hidden !important;
}}

.IndexPage.IndexPage--tag2 { 
 visibility: visible !important;
}}

.DiscussionList [data-id="49"] data-id kısmına kendi ana sayfada gizlemek istediğin postun ıd değerini yaz.

.IndexPage.IndexPage--tag2 sınıfı sayfadan sayfaya değişiyor. O yüzden buraya da postun ait olduğu kategorinin sayfasın da ki IndexPage sınıfını yazmalısın.

Kodu uyguladığında ana sayfada postun kapladığı yer boşlukta olacaktır. Bunu da şimdi nasıl kaldıracağını göstericem.

Bu kod boşluğu kaldıracaktır. (İstersen sadece margin-top: -60px'yi al ve yukarıdaki kodun altına yapıştır fazladan yer kaplamasın.)

.IndexPage { 
margin-top: -60px !important;
}}

Akşama deneyip sonucu yazacağım hocam.
Edit: Denedim ve oluyor. Boşluklar için kod vermişsiniz ama ben anlayamadım bunu.

bir yıl sonra

Arkadaşlar sabitlenen konu sadece kendi kategorisinde çıksın istiyorum yardımcı olur musunuz?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular