• Genel
  • sosyal gruplar oluşturmak?

eğer bu başlık açılmışsın ise özür çünkü arattım ama bulamadım.Sitede bağımsız sosyal gruplar oluşturmak mümkün mü*

Çok açık değil bahsettiğiniz şey ancak bir etiketi belirli bir gruba sınırlandırabilirsiniz. Kullanıcıların bu gruplara katılabilmesi için Group Invitation uzantısını kullanabilirsin. Ama bu çok arka bir yol tabi. Bunun için doğrudan bir uzantı bulunmuyor.

hocam şu şekilde üyeler kendilerine ait gruplar kurup başka üyeleri grupa davet edebilir örnek flarum grubu.

serdarname Tamam doğru anlamışım. Maalesef bahsettiğin özelliklere sahip bir sistem yok. Ama bu uzantıyı kullanarak dediğime benzer bir şey yapabilirsin. Hemen hemen aynı şey. Tek dezavantajı kendileri bir etiket ve grup oluşturamazlar bunun için. Yöneticinin bu işlemleri yapması lazım. Yukarıdaki uzantı ile birbirlerini davet edebilirler.

hocam o eklentide grup oluşturamıyorsun sadece yöneticiler ve moderatörler var farklı birşey yok.

serdarname Grupları zaten bu uzantı içerisinden oluşturmuyorsunuz ki? Normal bir grup oluşturmanız gerekiyor bu uzantı içine tanımlamanız için.

serdarname Yönetim > İzinler > Yeni Grup adımını takip ederek yeni bir grup oluşturabilirsin.
        Yönetim > İzinler > Etikete Göre Sınırla adımını takip ederek gruplara göre etiketlerin görüntülenmesini sağlayabilirsin.
        Yönetim > Group Invitation adımlarını takip ederek davet mekanizmasını oluşturabilirsin.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular