bir ay sonra

Merhaba, @durpoy bu listede fof/analytics olmamasının özel bir nedeni var mıdır? Bu listeye eklemek için ne yapabilirim?

aslihaneroglu Muhtemelen tartışma yayınlandığında analytics eklentisi uyumlu değildi. Ancak şu an uyumlu.

aslihaneroglu pakette eksik uzantı olabilir. extiverse.com da aratıldığında uzantı çıkıyor ise ekleyebilirim. Uzantıların ismini yazmanız yeterlidir.

bir ay sonra

🎉 yeni uzantılar eklendi ve uzantılar güncellendi!

• esen bunu yanıtladı.

esen paylastigim composer.json dosyasını kullanan bir flarum sitem var ve sorunsuz çalışıyor.

• esen bunu yanıtladı.

esen yanlış klasörde komutu calısıyor olabilirsiniz.

3 ay sonra

Hocam bu hatanın nedeni nedir?

🎉 v1.1.1′de çalışan composer.json dosyası ile güncellendi. Uzantı listesi güncellendi.

2 ay sonra

durpoy
          Merhabar Hocam Şöyle Bir Hata Alıyorum. Kaynağı ne olabilir?

sunucu

Sorunu Hata veren eklentiyi composer.json ’dan silerek çözdüm.

Bende hata veren eklenti “tuxmain/opensearch”: “1.0” eklentisi eğer aynı hatayı alan varsa bu şekilde çözebilirsiniz ama o eklentiden feragat etmeniz gerekmekte.

sunucu ben sürekli test edecek zamanı bulamıyorum. Geri bildirimin için teşekkür ediyorum. Birazdan composer.json dosyasından ilgili satırları çıkarıyorum.

5 ay sonra

@Can bu konuyu sana devredebilir miyim? Düzenli olarak yeni çıkan uzantıları da ekleyip, güncel tutabilir misin?

• Can bunu yanıtladı.
              • Düzenlendi

durpoy Bu konu üzerinde fazla aktif durabilir miyim bilmiyorum ama devredebilirsiniz.

08.06.2022 tarihinden itibaren bu konu @durpoy dan alınıp @Can e devredilmiştir.

• Düzenlendi

☑️ Flarum v1.3.1 ile Kullanılabilir

Uyumsuz uzantılar kaldırıldı ve v1.3.1 sürümü ile kontrol edildi. Şuan herhangi bir sorun görünmüyor.

• S4H bunu yanıtladı.
                4 ay sonra

Can token istiyor benden ne yapmalıyım?

bir ay sonra
                Can, başlığı Flarum için Test Edilmiş Güncel Toplu Uzantılar olarak değiştirdi.
                Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular