v1.0.0 - Kangaroo

🧔 Kullanıcı kimliğini kullanan yeni bir kullanıcı bilgi sürücüsü tanıtıldı.
🔐 Kötü niyetli kullanıcılara karşı katı başlıklar.
📃 Yönetici alanı artık genişletilebilir bir kullanıcı listesine sahip.
👆 Yeni bahsetme sistemi, kendisini kullanıcı adlarından ayırıyor.
🤖 Kanonik URL oluşturmada birçok iyileştirme.
⏩ Etiketler dahil olmak üzere çekirdek ve paket uzantılarda performansla ilgili birçok iyileştirme.
😎 Erişilebilirlikle ilgili birçok iyileştirme.
🌐Çeviriler için , diğerlerinin yanı sıra çevirilerde özelleştirmenin yolunu açan ICU formatına taşındı .
🔃 İtici uzantısı artık herkese açık olmayan tartışmaları da gerçek zamanlı hale getiriyor.
📃Varlık yayınlama, migrate komuttan ile ayrıldı.
🔍 Tartışma başlıklarının aranması düzeltildi.
🐛 Tonlarca düzeltme.

⤴️ Yükseltme

Yükseltmeyi çalıştırmadan önce, public/assets dizininizin, sizin composer.json ve veri tabanınızın yedeğini aldığınızdan emin olun!

1. Adım: Yönetici Kontrol Panelinizde 0.1.0-beta.16′da olduğunuzdan emin olun.
  2. Adım: Henüz v1.0.0 ile uyumlu olmayan tüm 3. taraf uzantılarını kaldırın. Extiverse’de hangi uzantıların uyumlu olduğunu kontrol edebilirsiniz.
  3. Adım: composer.json dosyanızda flarum/core karşısına ^1.0.0 yazın ve altında bulunan diğer core uzantılarının karşısına da aynısını yazın.
    Adım 4: Yükseltmeyi şu komutlarla çalıştırın:
composer update --prefer-dist --no-dev -a -W
php flarum migrate
php flarum cache:clear

Adım 5: Yeni yükseltilmiş Flarum sitenizi açın ve keyfini çıkarın.

🆘 Projeyi Destekleyin

Desteğinize ihtiyacımız var:

Yazılım üzerinde sürekli geliştirme garantisi.
Proje etrafında değerli bir ekosistem oluşturun.
Sağlıklı uzantıların mevcut olduğundan emin olun.
Bizi destekleyebilirsiniz:

👕 Ürün mağazamızdan biraz ürün alarak !
💵Bizi Open Collective veya GitHub'da destekleyerek .
👩‍💻Kaynak koduna katkıda bulunarak, açık sorunlarımızdan herhangi birine çözüm bulun.
🌎Çevirilere katkıda bulunarak
💝 Flarum’a olan sevginizi arkadaşlarınızla, ailenizle ve internette paylaşarak.
💬 Bizimle takılarak, burada tartışın!

mekici bu tartışmayı sabitledi.

mekici çoğu eklentilerin güncellenmesi ne kadar sürer tahmini olarak

mekici Bende kendi kurduğum sitede eklentileri bekliyorum hocam. Umarım en kısa sürede güncellenirler. Bazı FoF eklentileri güncellenmişti ama FoF/console kullanan eklentiler daha güncellenmemiş. Artık FoF/console desteği yok onlar ne olacak bilginiz var mı ?

hocam yükledima am bir hata çıktı

Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.
      All Discussions

serdarname gene aynı şekilde. Bu sefer composer komutunda beta kısmı kalkmış.

composer create-project flarum/flarum .

BayCoder fof/sitemap fof/console kullanmakta bu sebeple remove sitemap ve console yapip guncelleyiniz.

mekici Asagidaki sekli ile daha net olur.
        Adım: composer.json dosyanızda flarum/core karşısına ^0.1.0 yazan yeri ^1.0.0olarak değiştirin ve altında bulunan diğer flarum/ uzantılarının karşısına da aynısını yazın.

Cagatay Hocam FoF/sitemap FoF/console kullanan eklentilerden biri. Ben ne yapacağımı değil, FoF/console kullanan eklentilerin tekrar güncellenip kullanılabilir hale gelip gelmeyeceğini sormuştum. 😀 Onu da farklı bir tartışmamda @tolgaaaltas Hocam cevaplamış.

Bunun hosting dosyaları mevcutmudur ?

asporkan ben de oluşturuyorum da FlarumTR’nin sözleşmesi gereği burada paylaşamıyor kimse.
          İnternetten araştırma yaparak bulabilirsin. Link paylaşamam kusura bakma.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular