Merhaba,FoF’un bazı eklentilerini kurarken şu hatayı alıyorum. Çok önemli bir hata mı,ne yapmam gerekiyor ?

Package fof/console is abandoned, you should avoid using it. No replacement was suggested.

Hata aldığım eklentiler;
composer require fof/links
composer require fof/moderator-notes
composer require fof/best-answer:"*"
composer require fof/github-autolink
composer require fof/geoip:"*"
composer require fof/clockwork
composer require fof/username-request:"*"

• FoF/Console 1.0 ile beraber terk ediliyor. Bahsettiğiniz uzantılar şimdiden 1.0 güncellemesi için hazır hale getirildiğinden Beta 16 üzerinde kurulumu yapamıyorsunuzdur. Eski dağıtım (release) numarası ile kurulum yapabilirsiniz.

1.0 ile beraber FoF/Console'u kaldırmanız önerilir.

composer remove fof/console

Kaynak belge

FoF/Console 1.0 ile beraber terk ediliyor. Bahsettiğiniz uzantılar şimdiden 1.0 güncellemesi için hazır hale getirildiğinden Beta 16 üzerinde kurulumu yapamıyorsunuzdur. Eski dağıtım (release) numarası ile kurulum yapabilirsiniz.

1.0 ile beraber FoF/Console'u kaldırmanız önerilir.

composer remove fof/console

Kaynak belge

tolgaaaltas Removal failed, fof/console is still present, it may be required by another package. Seecomposer why fof/console.
    hatasını verdi hocam.

Tamam FoF uzantılarının son sürümlerini değil bir önceki sürümlerini yüklemeyi deneyin.

tolgaaaltas Hocam şuan 1.0 kurdum. Bu FoF/console kullanan eklentiler uyumlu değil onlar 1.0 uyumlu hale gelecek mi ?

10 ay sonra

tolgaaaltas hocam benzer hatayı ben de alıyorum eski sürümü nasıl indireceğima acaba ?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular