• Eklentiler
  • Flarum'da YouTube kanalı bildirimi için eklenti var mı ?

Merhaba, Flarum’da YouTube videolarını, Twitter ve Instagram gönderilerini gibi şeyleri haber veren bir eklenti bulunmakta mıdır ?

• mekici bunu yanıtladı.
  • BayCoder Hocam bu dediğiniz için harici bir koda gerek yok, rss kullanılarak yapılabilir. FOF Pages eklentisinde html kodu aktif hale getirebilir ve rss widget olarak yapıştırabilirsiniz aldığınız kodu. Daha güzel görünüm elde ediceksinizdir. İsterseniz Feed’de oluşturabilirsiniz, kullanıcılar siteniz üzerinden Youtube’u görüntüleyebilir.

BayCoder tam olarak anlayamadım. Bildirim göndermesinden mi bahsediyorsunuz?

mekici Evet hocam,belli bir kategoride sadece Youtube videoları için tartışma gönderilecek.

BayCoder Belirli bir kategoriyi eğer kullanıcılar takip ediyorsa mail ile veya pwa uygulaması ile anlık bildirim alabilirler

Youtube’da olduğu gibi biri paylaşım yaptığında cihazına bildirim mi gelsin istiyorsunuz yoksa Youtube’da paylaştım yaptığınızda Flarum sitenizin kullanıcılarına bildirim mi gitmesini istiyorsunuz? “Yeni youtube videosu yayında! Kaçırma!” gibi

darthvader Youtube’da paylaştım yaptığınızda Flarum sitenizin kullanıcılarına bildirim mi gitmesini istiyorsunuz? “Yeni youtube videosu yayında! Kaçırma!” gibi

Aslında buna yakın hocam. Youtube’da paylaşım yaptığımda Flarum sitemde bulunan “Youtube kanalım” isimli etiketde bir konu açılmasını istiyorum. Ama eğer olmuyorsa ilk dediğiniz cihaza bildirim gönderme de olabilir.

Youtube’da video paylaşımı yaptığınızda otomatik aynı gönderi, flarum sitenizde ki Youtube kanalım etiketinde mi paylaşılacak?

BayCoder Hocam bu dediğiniz için harici bir koda gerek yok, rss kullanılarak yapılabilir. FOF Pages eklentisinde html kodu aktif hale getirebilir ve rss widget olarak yapıştırabilirsiniz aldığınız kodu. Daha güzel görünüm elde ediceksinizdir. İsterseniz Feed’de oluşturabilirsiniz, kullanıcılar siteniz üzerinden Youtube’u görüntüleyebilir.

Rss örnek:

Deneme amaçlı yaptım bir tane uğraşırsanız daha iyi şeyler çıkacaktır ortaya.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular