Merhaba, Flarum’da bir site kuruyorum. Müsait olan bütün arkadaşlardan rica ediyorum,en sevdiğiniz, kullanışlı,“Bak bu çok işe yarıyor” dediğiniz eklentileri söyler misiniz ? Bende kurup test edeceğim.
Flarum'da en sevdiğiniz,kurulması gereken eklentiler neler?
BayCoder FoF/Upload ile de yapabilirsiniz matteocontrini/flarum-imgur-upload da bu işi yapıyor ancak kullandıkları yöntemler farklı.
tolgaaaltas FlarumTR’de kullanılan hangisi hocam sanırım FoF/Upload çünkü matteocontrini/flarum-imgur-upload eklentisini görselde göremedim. Bir de hocam kullandıkları yöntemler farklı dediniz bunlar çok kritik farklar mı ?
- Düzenlendi
BayCoder Hatırladığım kadarıyla FoF Upload doğrudan resimi yüklenmiş gibi gösteriyor, Matteo’nun uzantısı ise içe gömme (embed) şeklinde gösteriyor. FlarumTR de FoF Upload kullanılıyor. Bana kalırsa da FoF kullanmak ilerleyen zamanlar için daha faydalı olabilir. FoF altındaki uzantılar her sürümde güncelleme alıyor, Matteo’nun böyle bir garanti verebileceğini zannetmem.
tolgaaaltas Tamamdır hocam çok güzel anlattınız. Bence de FoF kullanmak daha mantıklı,değerli cevabınız için teşekkürler.
prestij flarum u önce kurun. Ardından yapacaklariniz şu tartışmada anlatılmaktadır.
https://flarumtr.com/d/2587-flarum-100-icin-toplu-uzanti-yuklemek