mekici darthvader Yönetim panelinde “Gösterge Paneli” sekmesi açıkken sağ tarafta “Araçlar” yazan bir düğme var. Ona tıkla ve Ön belleği temizle de.
tolgaaaltas Her iki dil paketini de (Türkçe paketler ve İngilizce paket) kapatıp çevrilmemiş string değerlerini paylaşır mısın?
tolgaaaltas darthvader Her iki dil paketini de kapattığında tüm alanlar değer olarak görünür. İngilizce olduğunu söylediğin alanları atarsan ben de paketten kontrol edebilirim.
tolgaaaltas Dil paketlerini kapattığınızda core.admin.add_extension.developer_text gibi ifadeler çıkması lazım. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun.
darthvader tolgaaaltas Peki eklentiyi kaldırıp tekrar yükleme gibi bir imkanım var mı? composer require tolgaaaltas/flarum-lang-turkish gibi kodlar giremiyorum.
darthvader tolgaaaltas Hocam şimdi Blog ayarlarına girdiğimde en altta core.admin.basics.submit_button şöyle bir şey yazıyor. Bu sizin dediğiniz ifadelerden bir tanesi mi ?
darthvader Evet Tolga hocam, eklentiler kapalıyken de açıkken de bu hatayı alıyorum. Dün bundan bahsetmediğim için kusura bakmayın, bugün eklentilerde mi sorun var deyip gezerken karşılaştım.
tolgaaaltas darthvader İlgili alanda paketle ilgili bir sorun gözükmüyor. İlgili satırın, referans ettiği yerde çeviri var.
darthvader tolgaaaltas Hocam ben dosya yöneticisinden aynı klasöre baktım, bende ingilizce gözüküyor.