Bu iki eklentiyi eklemiş olmama rağmen hala bazı yerler(Kayıt ol, Forum Menüsü, ayarlar vb.) Türkçeye çevrilmemiş vaziyette. Türkçeleşmemiş yerleri nasıl çevirebilirim, böyle bir şey mümkün mü ? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
FoF Linguist ve Turkish Extensions Experience Pack Eklentileri
Fun Fact: Local sunucu da ayarlar kısmından Türkçe ve İngilizce iki dil olarak seçenek sunuluyor ve ayarlayabiliyorum, ama kaydettiğimde çeviri olmuyor ve o dil bölmesi gidiyor. Web sunucu da ise ayarlar kısmında iki dil falan hiç bir şey yok.
darthvader Dil değiştir sonrasında önbelleği temizlemek gerekiyor.
darthvader Yönetim panelinde “Gösterge Paneli” sekmesi açıkken sağ tarafta “Araçlar” yazan bir düğme var. Ona tıkla ve Ön belleği temizle de.
mekici Hala aynı.
Her iki dil paketini de (Türkçe paketler ve İngilizce paket) kapatıp çevrilmemiş string değerlerini paylaşır mısın?
tolgaaaltas Çevrilmemiş bütün string değerlerini nereden görebilirim reis ?
darthvader Her iki dil paketini de kapattığında tüm alanlar değer olarak görünür. İngilizce olduğunu söylediğin alanları atarsan ben de paketten kontrol edebilirim.
Dil paketlerini kapattığınızda core.admin.add_extension.developer_text
gibi ifadeler çıkması lazım. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun.
tolgaaaltas Peki eklentiyi kaldırıp tekrar yükleme gibi bir imkanım var mı? composer require tolgaaaltas/flarum-lang-turkish
gibi kodlar giremiyorum.
tolgaaaltas Hocam şimdi Blog ayarlarına girdiğimde en altta core.admin.basics.submit_button
şöyle bir şey yazıyor. Bu sizin dediğiniz ifadelerden bir tanesi mi ?
darthvader Evet. Bu durum dil paketi aktifken de mevcut mu?
darthvader İlgili alanda paketle ilgili bir sorun gözükmüyor. İlgili satırın, referans ettiği yerde çeviri var.
- Düzenlendi
tolgaaaltas Hocam ben dosya yöneticisinden aynı klasöre baktım, bende ingilizce gözüküyor.