Hocam ne gibi yenilikler mevcut ?
Beta 16 tamamlanmak üzere
yenilikten ziyade acik kapatmakla ugrasilmis gibi geldi bana.
- Düzenlendi
Cagatay Uzantılar için oluşturulan altyapıya yönelik iyileştirme içeriyor daha çok.
Sıradaki güncellemede stabil sürüm gelecek deniliyordu sanki
gorunurad Umut asla ölmez. :)
bir türlü beta sürümden çıkamadı gitti. Çok güzel ve esnek bir bir yapı ama eksikler çok fazla örnek uzantıları yükleme,güncelleme ve kaldırma hepsi yönetimde olabilirdi ama maalesef yok.
serdarname SSH erişimin varsa çok da farklı şeyler değil ki.
serdarname hocam uzun süredir buradasınız. Beta sürümden cıkmış başka forum altyapıları da var uzantı yönetme sistemleri olmayan. Siz hala kendinizce eksik yanları konuşuyorsunuz bunun yerine öğrenmeyi reddediyorsunuz
durpoy hocam siz neden öneri ve eleştiriye kapalısınız? insan eleştirir veya öneri sunar bu gayet doğaldir ve ben yazılımcı değilim elimde geldiğince birşeyer yapmaya çalışıyorum lütfen öneri ve eleştiriye açık olun.
tolgaaaltas hocam haklısınız ama dediğim gibi olsa daha iyi olmazmı?
serdarname Flarum’u yönetmek için yazılımcı olmak gerekmiyor. Bilmiyorsunuz. Çok yardımcı olmaya çalışan var burada. Ama hala işin kolayını arıyorsunuz. Armut piş ağzıma düş. Sonra ben öneri ve eleştiriye kapalıyım.
serdarname Şimdi şöyle, sizin dediğiniz son kullanıcı için biraz daha kolay ve anlaşılabilir olabilir, o konuda hak vermiyor değilim. Ancak SSH öğrenmek zor değil ve komutlar çok basit. Belgeleri GitHub’dan bilgisayarınıza indirip sonra tekrar sunucuya yüklemenin bir manası yok ki. Belgeleri doğrudan GitHub’dan çekmesi çok daha mantıklı. SSH bu konuda size bir çözüm sunuyor. Burada SSH’ı arkaplana alıp frontend üzerinden komut vermek son kullanıcı için daha kolay olabilir. Bekleyip göreceğiz.
Tamamlandı.
mekici hocam ne zaman yayımlanır?
serdarname Muhtemelen önümüzdeki hafta içi.
16 sürümünde neyi tamamlamış olabilirler acaba? Bilgi varmı bu konuda? Wordpress gibi eklentiler için bi panel yapılsa keşke yükle diyip yüklesek. Yada install kısmında düzenlemeler gelse direk dosyaları atıp kurulumu yapabilsek. Şu 2 olayın gelmesi scriptin %80 oranın daha yükselmesi demek kanımca. Sırf şu uğraştırıcı kısımlar yüzünden insanları soğutuyor bence ^^
@mekici bunu siteye kurar mısın https://flarum.it/milestone bura gibi link: https://discuss.flarum.org/d/25521-github-milestone-activity/