Aireusa arkadaşlar selam yaklaşık 1 hafta önce beta 15 dosyalarını burada bulmuştum ancak şimdi bulamıyorum yardımcı olur musunuz
brown ben de bulamadım şu an localde istediğim eklentilerle hazırlıyorum. git bash yükleyerek istediğiniz paketi hazırlayabiliyorsunuz.
durpoy Paketi oluşturmanız mümkün. Kurulumları yaptıktan sonra Flarum belgelerinin attigim https://docs.flarum.org/tr/install.html#dizinleri-ozellestirme dizin kısmını uygulayın. 2 tane php dosyasında düzenleme yapip, public klasörünü de kaldırmış oluyorsunuz.
brown dediğim şekilde localde hazırlayıp zipleyip hosta atıp unzip yaptıktan sonra sorunsuzca kurulum gerçekleştirdim. hosting firması: cenuta
durpoy brown bu arada cenuta firmasinda hosting kullanıyorsanız terminal olduğu için localhost da işlem yapıp taşımanıza gerek yoktu. Ama başardığınıza sevindim.
brown durpoy sınırsız hostingde varmış sadece terminal, ben ucuz olan paketlerden aldım şimdilik:) teşekkürler
durpoy brown tüm paketlerde ssh desteği olması gerekiyor. Ucuz paketlerde composer calistirmanizda sorun olabilir. Composer icin 2 gb ve üstü ram önerilir.