mekici Son yanıtı göstermesi benim en çok olmasını istediğim özelliklerden birisiydi. Sayfa görüntülenmesini düşürecek olarak yorumlasak da sitedeki ziyaretçinin daha kaliteli vakit geçirmesine neden olacaktır eminim. Eline sağlık, FlarumTR’nin ihtiyacı vardı buna.

tolgaaaltas biri daha buna benzer uzantı yapmıştı. Ama o uzantı da alıntı ve başka markdown larda tartışma özeti çok fazla alan kaplıyor idi. O ara denge iyi kurulmuş. H3 kullanılan kismi özette gösterirken boyutunu ideal tutmuş.

Load More / Daha Fazla butonuna tıklayınca ve bazen de geri butonuna veya chrome üzerinden geri butonuna tıkladığımızda özet olarak gösterilen son yazılar kayboluyor.

taklamakan onu buradan yazmak yerine uzantı geliştiricisine yazmalısınız.

GitHub üzerinden Issue olarak belirttim ben. Çevirisi tamamlandı, bizim pakete senkronize edilince 0.15.0.2′yi hem Core hem de Extensions için yayınlayacağım. Core’da ufak tefek hata düzeltmeleri var.

Bazen anasayfa da tartışma özetleri gözükmüyor. Bu css galiba fixliyor.

@media (max-width: 767px) {
                .DiscussionListItem-info .item-excerpt {
                    display: block !important;
                }
            }

.Settings-Summaries {
                display: none;
            }
        17 gün sonra

Eklentinin 0.1.2 sürümü yayınlandı. Eğer zengin metin görüntülemeyi aktif ettiyseniz aşağıkdaki CSS kodlarını kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü tartışmalara eklenen görseller taşıyor. Bu sorunu aşağıdaki kodlar ile fixleyebilirsiniz.

.item-excerpt img {max-width: 100%}
        6 ay sonra

merhaba, sanırım yeni sürümde kullanıcı ayarları kısmı kaldırılmış.
        Fareyi sola çektiğimizde açılan menüde özetleri nasıl gösterebiliriz yardımcı olur musunuz burada gördüğüm kadarıyla çalışıyor.

yasinkeles Bir bakışta eklentisi forumda kurulu değil. Varsayılan olarak sabitlenmiş gönderilerde bu özellik var.

Bir bakışta eklentisini uzun zamandır kullanmıyorum. Deneyimi olan arkadaşlar yazabilir.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular