• Flarum Cafe
  • Flarum Scripti hakkında ne düşünüyorsunuz?

• [silindi]

Merhaba arkadaşlar…

Sitemize bir forum bölümü açmak istiyoruz. Biraz araştırma yaparken bu siteye denk geldim. Flarum criptini kullanan arkadaşların görüşlerini almak istedim. Sizce bu yazılım kullanılır mı? SEO, kullanım kolaylığı vs.. açısından nasıldır?

Teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle lisanslı xenforo ve mybb kullanmış biri olarak “eğer sorunlarla başa çıkma zaman ve deneyiminiz varsa” Flarum scriptini kullanmanızı öneriyorum. Tabii ki xenforo ile karşılaştırmak yakışık almaz ancak gerek kullanım, gerekse modern yapısının verdiği hoş görünüm Flarum daha cezbedici geliyor bana. Seo açısından değerlendirmek çok geniş kulvara hitap ediyor ki Vbullettin ve Xenforo gibi yazılımlar bile seo aşamasında hala tartışmalı. Arama motoru algoritması “Hemen Çıkma Oranı” ve “Konu Başlığı Anahtar Kelimesinin” arama sayfasında kaç kez tıklandığını hesaba katıyor, bunlar SEO’nun temel prensibidir ve tamamen doğaçlama üzerine kuruludur. Flarum forum scriptinin eklentilerinde latin url eklentisi var, bu eklenti Konu başlıklarını sessiz harflerden sesli harflere dönüştürüyor ve arama motorları tarafından problem olarak algılanmıyor.

[silindi] Flarum henüz BETA aşamasında olan bir yazılım. Ancak 50 binden fazla üyesi olan forumların bu yazılımı kullandığını biliyorum. (Bknz: https://builtwithflarum.com/ ) Bu açıdan bakınca kullanmakta hiç bir sakıncası yok kullanabilirsiniz. Gelecek bir kaç yıl içerisinde bu yazılımın rakipsiz olacağını düşünüyorum.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular