Selam.
Blog’u varsayılan olarak anasayfa şeklinde ayarlayabiliyor muyuz? Yani domail.com blog sayfası olacak domain.com/destek flarum sayfası şeklinde?
Teşekkürler.

DarkFire Ana sayfa olarak ayarlanabilir. Link ile foruma bağlantı verebilirsin

Çok istediğim bir özellikti. Umarım daha da geliştirirler.

14 gün sonra

Eklentiyi kurdum. Fakat yazı yazıp açmaya çalıştığımda şu şekilde kalıyor. Localde çalışmamdan dolayı olabilir mi?
    Birde blog sayfasını ana sayfa nasıl yapacağız. bunun hakkında br ayar göremedim. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Bir eklenti ile birlikte çalışıyor sanırım. beta13 hosting kurulum dosyasındaki eklentileri aktif ettikten sonra çalışmaya başladı.

Edit2: Ana Sayfa ayarı için ben eklenti içinde aradım bu ayarı ama temel ayarlara geliyormuş ana sayfa ayarı. Temel ayarlardan yapabilirsiniz

MuhammetKaya Edit: Bir eklenti ile birlikte çalışıyor sanırım. beta13 hosting kurulum dosyasındaki eklentileri aktif ettikten sonra çalışmaya başladı.

Beta 14 desteği yok henüz. Localde beta 14 denediyseniz kendiniz kurup çalışmamıştır.

tolgaaaltas Beta 13 ile kurdum. en başta çalışmamıştı fakat FoF eklentilerini aktif ettikten sonra çalışmaya başladı.

23 gün sonra

Hocam beta 15 uyumlu olanı varmı yada buna benzer bir eklenti

mekici, başlığı Flarum Blog Eklentisi olarak değiştirdi.
          21 gün sonra

hocam blogu kurduktan sonra sayfada etiket yani kategoriler kayboldu.

serdarname Blog kategorisi olarak seçtiğin etiketler için BLog eklentisinin ayarlarında bunun ayarı var. Göster yada gizle diye

@mekici "“son blog gönderileri”" başlığını değiştirmek için ne yapmam lazım?

gorunurad vendor/tolgaaaltas/flarum-ext-turkish/locale/v17development-blog.yml dizininde v17development-blog.yml dosyasında değiştirebilirsin. Ama ilk önce eklentiyi devre dışı bırak. Değişilikleri yaptıktan sonra tekrar aktif et ve ön belleği temizle.

mekici linguist ile yapılabilir mi peki? Yoksa linguist sadece çekirdek için mi? Ve önerir misiniz linguist

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular