tolgaaaltas Eklenti güncellendi ve FlarumTR’de aktif edildi. Bu sayfadan bakabilirsiniz.
Flarum Blog Eklentisi
- Düzenlendi
mekici Gerçekten harika olmuş. Weblate’e geldiyse güncelleyeyim, haber veririm.
Ekleme: Henüz gelmemiş.
- Düzenlendi
Thank you for your great feedback!
We from V17 Development are striving to create great plugins for the Flarum Community. We’ve released the SEO and Blog plugins for free and we offer “Support” as a premium plugin.
If you have any issues, you can report them as issue in our GitHub repository.
And please don’t forget Glowing Blue, they sponsored the blog plugin!
PS: Sorry, we can only speak English. We hope it doesn’t matter.
- Düzenlendi
Düzelse daha iyi olur dediğim birkaç şey var. Bunların çözüm yolları var mıdır?
- Blog sayfasındaki İngilizce başlık.
- Mobildeyken üst çubukta sadece geri simgesi yer alıyor. Yan tarafı boş.
- Mobil görünümde yazıların ve yorumların yer aldığı bölüm normale göre daha dar.
- Masaüstü görünümde sağ taraf biraz boş kalmış.
Bunlar haricinde gerçekten başarılı bi eklenti. Bu kadar geç tanıştığım için üzüldüm doğrusu. Beta 14e geçmek için güncellenmesini beklediğim eklentiler arasına ekledim kendisini.
Ekleme: Eklentinin çevirisi gelir mi yakında? Ya da Türkçeleştirmek için yapabileceğimiz bi işlem var mı?
- Düzenlendi
NoFeR GitHub dan İngilizce Issue açarak bildirimde bulunabilirsin. https://github.com/v17development/flarum-blog/issues
Türkçeleştirmek için @tolgaaaltas ’a çeviri de destekte bulunabilirsin. https://weblate.rob006.net/ buraya kayıt olup çeviri önerisinde bulunursan @tolgaaaltas onaylayabiliyor. Sonra uzantısını güncelliyor.
yada Linguist uzantısı ile anlık çeviri yapabilirsin. https://discuss.flarum.org/d/7026-linguist-customize-translations-with-ease
Selam.
Blog’u varsayılan olarak anasayfa şeklinde ayarlayabiliyor muyuz? Yani domail.com
blog sayfası olacak domain.com/destek
flarum sayfası şeklinde?
Teşekkürler.
Çok istediğim bir özellikti. Umarım daha da geliştirirler.
- Düzenlendi
Eklentiyi kurdum. Fakat yazı yazıp açmaya çalıştığımda şu şekilde kalıyor. Localde çalışmamdan dolayı olabilir mi?
Birde blog sayfasını ana sayfa nasıl yapacağız. bunun hakkında br ayar göremedim. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Bir eklenti ile birlikte çalışıyor sanırım. beta13 hosting kurulum dosyasındaki eklentileri aktif ettikten sonra çalışmaya başladı.
Edit2: Ana Sayfa ayarı için ben eklenti içinde aradım bu ayarı ama temel ayarlara geliyormuş ana sayfa ayarı. Temel ayarlardan yapabilirsiniz
MuhammetKaya Edit: Bir eklenti ile birlikte çalışıyor sanırım. beta13 hosting kurulum dosyasındaki eklentileri aktif ettikten sonra çalışmaya başladı.
Beta 14 desteği yok henüz. Localde beta 14 denediyseniz kendiniz kurup çalışmamıştır.
tolgaaaltas Beta 13 ile kurdum. en başta çalışmamıştı fakat FoF eklentilerini aktif ettikten sonra çalışmaya başladı.
MuhammetKaya Sanırım FoF/Bio
zorunlu eklenti.
Hocam beta 15 uyumlu olanı varmı yada buna benzer bir eklenti
Bu konunun başlığını kim değiştirdi? Bazı başlıkların başında ? Görüyorum. @durpoy @tolgaaaltas
mekici Bilgim yok.
Eklenti artık beta 15 uyumlu.