Rootzilla Flarum eklenti yönünden başa döndü sanki 🙂 Elle tutulur bir kaç eklenti var şimdilik. Umarım kısa zamanda güncellerler.
mekici volkan Ben FlarumTR’yi henüz Beta 14′e güncellemedim. Çünkü kullandığım eklentilerden bazıları halen Beta 14 uyumlu değil. Bu arada Beta 14.1 yakında yayımlanacak.
mekici ShahadiWrightJoseph Eklentilerin uyumlu olmasını bekliyorum. Sonrasında bu siteden dosyaları indirip kurabilirsin
ShahadiWrightJoseph Hocam kurulumu yaptım fakat kayıt veya giriş yapınca opss birşeyler yanlış gitti sayfayı yenile tekrar gir diyor
ShahadiWrightJoseph mekici Hocam maalesef admin panele ulaşamıyorum. Bu yüzden ayar yapamıyorum. Not: paylaşımlı hostinge kurdum.
durpoy mekici o zaman yeni sürüm yada eklenti güncellemelerini bekleyeceğiz. keşke beta 13 kursaydım.
emirhanbb mekici ilk komutu yazınca bu hatayı alıyorum Failed loading /usr/lib64/php/ioncube/ioncube_loader_lin_7.2.so: /usr/lib64/php /ioncube/ioncube_loader_lin_7.2.so: cannot open shared object file: No such file or directory