mehmetmasa Servis sağlayıcınız hala Imgur’a erişim engelini kaldırmamış demek oluyor bu.

Tavsiye: Bu uzantı yerine FoF/Upload uzantısını kullanabilirsiniz. Onun içerisinde de Imgur desteği mevcut.

Bazı servis sağlayıcılar (Vodafone gibi) hala daha engeli kaldırmamış bilginize. İşlem çok faydalı yükü hafifletmek için ama belki bir müddet daha beklemek gerekebilir.
    Elinize sağlık.

• Bar bunu beğendi.
    2 ay sonra

tolgaaaltas foF/upload uzantısında imgur client id yazdım fakat resmi sürükleyip bırakınca imgur yerine kendi sunucuma yüklüyor

tolgaaaltas imgur api olustururken callback bos bırakılmıyor. oraya bişi yazmıstım

18 gün sonra

FurkanGm authorization type seçeneğinden başkasını seçip tekrar “Anonymous usage without user authorization” seçerseniz düzelir.

4 ay sonra

Exinie Sietnizin kurulu olduğu dizinden SSH ile composer require matteocontrini/flarum-imgur-upload komutunu çalıştırın.

mekici Bu kadar mıydı 😅

Ben eklentiyi atmak için bir klasör arıyordum. 😄

Exinie Flarum’da eklentiler veya başka herhangi bir şey için klasör karıştırmanıza gerek yok 😀

2 ay sonra

NoFeR şu an imgur sitesinde sorun var https://api.imgur.com/ bağlantısından giriş yapınca proje oluşturulan bi kısım vardı diye hatırlıyorum.

client id numarmı girdim ve ayarları bu şekilde yaptım doğru mudur?. Client secret kodu da var bunu nereye koyacağız.

bir ay sonra

serdarname upload eklentisinin imgur desteği var zaten. Ayrıca bu eklentiye ihtiyacın yok

bir yıl sonra

@mekici hocam yabancı numara istiyor imgur kayıt olurken, bunun bir çözümü yok mudur?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular