Imgur Upload by Matteo Contrini

Özellikler

Bu uzantı ile;

• Kullanıcılar gönderilerde paylaşmak istedikleri görselleri sitenizden ayrılmadan doğruca Imgur’a yükleyebilirler.
  • Dosya sürükle ve bırak özelliği mevcuttur.
  • Yüklenme durumu editörde gösterilir.
  • Yüklenen görsele ait kodlar doğrudan editördeki metne yerleştirilir.

Kurulum

Baazar ile veya composer kullanılarak elle kurulum gerçekleştirilebilir:
composer require matteocontrini/flarum-imgur-upload

Güncelleme

composer require matteocontrini/flarum-imgur-upload

Kurulum

1. Imgur’a gidin ve ücretsiz bir hesap oluşturun.
  2. Ardından bu sayfayı ziyaret edin.
  3. Uygulama adınızı doldurun.
  4. Authorization type’ta yer alan “Anonymous usage without user authorization” seçeneğini seçin.
  5. Callback URL alanını boş bırakın.
  6. Web site adresini, elektronik postasını ve açıklamasını girin.
  7. Karşınıza çıkan Client ID kodunu Yönetim > Uzantılar > Imgur Upload > Imgur Yükleme Ayarları adımlarını takip ederek girin ve kaydedin.

Bağlantılar

• volkan bunu yanıtladı.
  • mekici ve BEYBABA bunu beğendi.
  • Exinie Sietnizin kurulu olduğu dizinden SSH ile composer require matteocontrini/flarum-imgur-upload komutunu çalıştırın.

fof upload ’da imgur desteği var. Ama sadece client id istiyor. Client id yazıp kaydettiğimde gene resimleri kendi serverima yüklüyor.

14 gün sonra

Söylediklerinizi yaptım eklenti aktif resim yüklüyorum altta yükleniyor bölümünden başarılı gözüküyor hatta

[URL=https:/ /i.imgur.com/X3R5hLI.png][IMG]https:/ /i.imgur.com/X3R5hLI.png[/IMG][/URL]

bu şekilde çıktı veriyor ama resim konuda gözükmüyor sebebi ne olabilir?

mehmetmasa Servis sağlayıcınız hala Imgur’a erişim engelini kaldırmamış demek oluyor bu.

Tavsiye: Bu uzantı yerine FoF/Upload uzantısını kullanabilirsiniz. Onun içerisinde de Imgur desteği mevcut.

Bazı servis sağlayıcılar (Vodafone gibi) hala daha engeli kaldırmamış bilginize. İşlem çok faydalı yükü hafifletmek için ama belki bir müddet daha beklemek gerekebilir.
          Elinize sağlık.

• Bar bunu beğendi.
          2 ay sonra

tolgaaaltas foF/upload uzantısında imgur client id yazdım fakat resmi sürükleyip bırakınca imgur yerine kendi sunucuma yüklüyor

tolgaaaltas imgur api olustururken callback bos bırakılmıyor. oraya bişi yazmıstım

18 gün sonra

FurkanGm authorization type seçeneğinden başkasını seçip tekrar “Anonymous usage without user authorization” seçerseniz düzelir.

4 ay sonra

Exinie Sietnizin kurulu olduğu dizinden SSH ile composer require matteocontrini/flarum-imgur-upload komutunu çalıştırın.

mekici Bu kadar mıydı 😅

Ben eklentiyi atmak için bir klasör arıyordum. 😄

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular