• Destek
  • Flarum kurulum için veri tabanına erişemiyor

Sorunu anlayamadım bir türlü acces denied diyor sanırım veri tabanına erişemiyor aynı sorunu XenForo’da da oldu. Veri tabanını silip tekrar açtım fakat düzelmedi.

• Exinie Kullanıcı oluştur dedikten sonra yeni bir sayfa açılıyor sanırım orada minik kutucuklar olacak, tiklemen lazım. Hepsine tik koyal bir buton da vardı hatırladığım kadarıyla

Hocam tüm bilgileri doğru girdiğinizden emin misiniz?

talhamucurlu Siteye girince direk bu çıkıyor daha hiçbir bilgi girmemi istemedi. Xenforo kurarken girmemi iştemişti girdiğimde de bu hatayı verdi ve tüm bilgileri doğru girdiğimden eminim.

Exinie Veri tabanı kullanıcısı oluştururken tüm ayrıcalıkları veriyor musunuz?

mekici

Nasıl vereceğim hakkında hiçbir fikrim yok, kullanıcı eklerken böyle bir arayüz var.

Geçerli veri tabanı yönetimi kısmı da bu şekilde.

Exinie Kullanıcı oluştur dedikten sonra yeni bir sayfa açılıyor sanırım orada minik kutucuklar olacak, tiklemen lazım. Hepsine tik koyal bir buton da vardı hatırladığım kadarıyla

mekici

Oluştururken hiçbir tik atma kısmı çıkmıyor, oluşturduktan sonra da sadece böyle bir ekran karşılıyor beni.

Bir arkadaşım config.php dosyasını sil dedi bende sildim ve kurulum ekranı geldi, kurulum ekranındaki bilgileri doldurdum fakat yine aynı hatayı aldım.

Arkadaşım ile aynı hostingi kullanıyoruz onda da aynısı oldu, hosting den kaynaklı sanırım ama hala kesin bir çözüme ulaşamadım. 🙁

Exinie Veri tabanına erişim reddildi diyor. Hosting firmanıza destek bileti açın.

Sorun çözülmüştür, veri tabanını “MySQL® Veritabanı Sihirbazı” kısmından açtığımda izin seçme kısmı geldi ve hepsine tik attım.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular