AlfaOis Hocam merhaba, kesin çıkış tarihi belirlendi mi ya da tahmininiz var mı? V3 dediğiniz 15 den sonra kararlı sürüm v1 sonra v2 sonra v3 doğru mudur?
AlfaOis mekici Direk geçiş yapacak mısınız? Bir de listeye baktığımda çoğunun bug olduğunu gördüm, kesin olması gerekiyordu ve bu beta 14 de yapmışlar diye değerli gördüğünüz neler var biraz detay verebilir misiniz kendi görüşünüze göre.
psdlider mekici hocam 14 sürümünde hostinglerle ilgili bir gelişme var mı? sanki biraz aksamalar oldu uzadı gibi çıkışı. Şu sistemi en azından wordpress gibi hostta rahatça editlenebilir hale getirseler her şey daha hızlı ilerleyecek gibi… Bu arada beta 14 ne zaman hazır olur fikriniz var mı?
mekici psdlider Hostingde wordpress gibi kurulum v1.0′da olacak. Beta 14 ise 10 güne kadar çıkar diye tahmin ediyorum. Uzamasının sebebi ise çok fazla sorunun ele alınmış olması. 79 adet issue ele alınmış 75 tanesi halledilmiş.
Kripto mekici Hostingde wordpress gibi kurulum v1.0′da olacak. Peki eklenti ekleme işi de hostinglerde olacak mı?
Rootzilla Bilgi için teşekkürler hocam. Beta 14 çok fazla gecikti umarım beklediğimize değer. Bir an önce kararlı sürüm çıksa da önümüzü görsek.
mekici tolgaaaltas dil dosyasına bakabildin mi eklenen çıkarılan satır var mı? Varsa güncellenecek misin,?
tolgaaaltas mekici Paketi güncelledim ama düzgün mü kontrol edemiyorum Flarum tabanlı site olmadığı için. Eksik alanlar varsa iletirseniz düzenlerim.