@mekici hocam bu tartışmaya arkaplan nasıl eklediğiniz? her tartışmaya özel arkaplan eklenebilir mi?

• mekici bunu yanıtladı.
  • RecepBilgin Burada id tartışmanın ID’si. URL’de /d/id şeklindedir.

@media (min-width: 1100px) {li[data-id="1638"] .DiscussionListItem {
        background-image: linear-gradient(to right, #fff, rgba(255,255,255,0)),url(/assets/xx.jpg) !important;
        background-repeat: no-repeat;
        background-size: initial;
        background-attachment: scroll;
        background-position: center top;
    }}

RecepBilgin Burada id tartışmanın ID’si. URL’de /d/id şeklindedir.

@media (min-width: 1100px) {li[data-id="1638"] .DiscussionListItem {
        background-image: linear-gradient(to right, #fff, rgba(255,255,255,0)),url(/assets/xx.jpg) !important;
    }}
      mekici, başlığı Konu listesinde her konuya özel arka plan ekleme olarak değiştirdi.

RootTempy mobil için boyutlu ayrı resim ekleyebilirsiniz. Veya resim, mobilde de düzgün gözükecek şekilde tek görselde ayarlayabilirsiniz

@media (max-width: 767px) {li[data-id="1638"] .DiscussionListItem {
      }}

Güzel paylaşım teşşekürler

bir ay sonra

RecepBilgin hocam merhaba. Hosta eklenti kurmak istiyorum ancak beceremedim. Müsait olduğunuz bir zaman yardımcı olabilir misiniz?

Darkness o başlığı okudum ancak fazla teknik bilgim olmayınca işlem yapamadım. Acaba resimli anlatım yapma şansınız var mı, yüklemem gereken çok eklenti var yapamıyorum :/

Ufak bir düzenleme, anlamadığım şey localhost kurulumu geri kalan işlemleri anladım ancak localhost kurlumu nasıl oluyor bilmiyorum.

mekici
        gece modu gündüz moduna geçtiğinde önizlemenin arka planı nasıl değiştirilir

gradyan gündüz modunda hala siyah kalır

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular