[silindi] Bununla ilgili bir eklenti var aslında ama çok işe yaradığını düşünmüyorum. Sitemap eklentisini kurmanız yeterli. robots.txt oluşturdun mu tamamdır. Flarum optimize ve diğer konularda şuan için tam olmasa da yeterli.

mekici, başlığı Flarum seo olarak değiştirdi.
    • [silindi]

mekici Yanılıyorsunuz. İç SEO için sitemap ve robots dosyası yeterli değildir sadece. Ana sayfa için description, h Taglari, içerik kod oranı, link yapısı, Combine CSS,js footer defer jS gibi ince ayarları var.

[silindi] Bu dediklerini yapan eklentinin adı nedir? Bahsettiklerin SEO için olması gerekir haklısın. Ancak bunu beta aşamasında olan Flarum Scripti için yapan bir eklenti yok. Burada bir eklenti var ancak yukarıda bahsettiklerin arasında sadece anasayfa ve diğer bir kaç sayfa için description ekliyor.

• [silindi]

mekici selamlar, bazen herşeyi başkalarından hazır beklememek lazım.

Link yapısı Rewrite olayıyla ve birkaç PHP oynamasiyla yapılabilecektir.

Contentlerin içine description girmek zaten gereksiz olacaktır, konu içerisinden herhangi bir kısım çekilmesi daha sağlıklı olacaktır.

Flarum scriptinin varlığından haberdardım, şimdilerde deneyeceğim. Güzel birşeyler geliştirmeyi düşünüyorum.

Kod icerik oranı ise şuan sitenizde iyi durumda gözüküyor.

Ayrıca CSS dosyalarınızı sıkıştırılmış ve birleştirilmiş

jS dosyalarinizda sıkıştırılmış, lakin birlestirilmemis. Birleştirilmiş olmasıda çok önemli değil, 2 tane ve çakışma yapabilirdi. Üstelik footerden çekiliyor.

Site haritalarıda tamamsa Geriye sadece link yapısı kalmış gibi.

Birçok forum yazılımından çok daha güzel olmuş flarum. Bende yakın zamanda geliştirmeye başlayacağım.

Çok başarılar dilerim

[silindi] teşekkür ederim. Sizin gibi geliştiricileri aramızda görmek güzel. Benim çok zamanım olmuyor. O yüzden bu site için şimdilik geliştirme işine girmeyeceğim. Eğer forum gerçekten bir noktaya gelirse o zaman kolları sıvayacağım🙂

6 gün sonra
          • [silindi]

sitemap diye bir eklenti var indirdim ama hiçbir yerde göremiyorum

[silindi] Sitemap eklentisinin kurulumu hakkında bir makale daha sonra paylaşacağım.

• [silindi]

mekici pekala bekliyoruz adminim

• [silindi]

Hocam SMTP olayını cozebildiniz mi? Yarın bu scripti hostingimde deneyeceğim.

Composer olayı sadece dosyaları çıkartmak için. Sunucuya kurmaya illaki gerek yok. Pcye de composer kurulup terminalden filesler çekilip sunucuya aktarılarak rahat bir şekilde kurulum gerçekleştirilebilir.

Aynı şekilde eklentilerde.

Yarın bir siteme kurup sizi bilgilendirecegim hocam.

Bu arada sakıncası yoksa özelden kullandığınız paneli iletebilir misiniz?

Belki daha önce kullandığım bir paneldir, yardımın dokunabilir.

Siteniz cfde. Muhtemelen Mx kayıtlarıyla ilgili bir problem. Sitemi cfye ekleyip test edeceğim bende.

[silindi] Yok SMTP olayı halen çözüm bekliyor. Panel kullanmıyorum hocam. O yüzden mail sunucusu olmadığı için yandex MX kullanayım dedim, en azından şimdilik, forum belli bir noktaya gelirse mailgun gibi servisler kullanabilirim. Yandex domain ile ilgili sorun yaşıyorum. Domain doğrulama yaptığım halde Yandex Connecte domain gözükmüyor ve yeniden eklemeye yapılamaıyor. Konuyla ilgili Yandex'te destek bileti açtım. 10 gündür çöemediler henüz....

3 yıl sonra
                mekici, tartışmayı kilitledi.