xOrcun Merhaba,Adsense’ye başvuru yapıyorum sürekli red geliyor sebebi ne olabilir. İletişim sayfası var. Hakkımızda sayfası var. Gizlilik sayfası var. Çerezler sayfası var. Şartlar sayfası var.
mekici xOrcun Adsense’den onay alabilmeniz için bu sayfaların varlığı bir şey ifade etmez. Adsense için asıl önemli olan içeriktir, o yüzden için özgün kaliteli içerikler üretmeniz lazım.
endisis mekici abi hala aktif olarak yardım ettiğin için teşekkürler insallah bu forumdan emeklerinin karşılığını alabilmişsindir.
flutterforum mekici https://www.flutterforum.org/ Benimkini de reddettiler ya her şey kuralına uygun halbuki 🙁
taklamakan flutterforum benim siteye bi kaç kişi giriyor yine de verdiler, gmail hesabınızla mı alakalı bilmiyorum ki. özgün içerik de var aslında forumunuzu takip ediyorum neden verilmedi bilmiyorum. Farklı bir gmail hesabına bağlayıp deneyebilirsiniz,
taklamakan flutterforum adsense için google hesabınız oluyor ya, onunla mı alakalı dedim de çok alakası olmayabilir. Telefon numarası vs yoksa belki kabul etmezler dedim kendi kendime de mantıklı gelmedi şimdi düşününce.