cenkkoroglu Kylo Lisans dosyası doğru, Bkz: Zero Clause BSD identity_number hash’lenerek saklanıyor, TEXT olmasında bir sakınca yok. (Git projesini forklayıp kendi paketinizi yapabilirsiniz istediğiniz veri tipiyle)
tolgaaaltas cenkkoroglu Aktif Flarum sitem olmadığı için kontrol edemiyorum; girilen veriler veritabanına kaydediliyor mu yoksa sadece doğrulama amaçlı kontrol edilip saklanmadan onay mı veriyor? Yetkisiz erişimlerde T.C. kimlik numarasının üçüncü taraflar tarafından görüntülenmesinin cezası oldukça büyük. Takıntılı bir kullanıcı şikayet ederse veya ortaya çıkarsa problem yaratabilir.
cenkkoroglu tolgaaaltas İsim, soyisim ve doğum yılları tutulmuyor. TC kimlik numarası aynı TC kimlik numarası ile başkası üye olamasın diye sha1 ile encode edilerek veritabanında saklanıyor.
mekici cenkkoroglu Kurumsal siteler için kayıtların sorun olacağını sanmıyorum ama kurumsal olmayanlar için baş ağırtabilir.
cenkkoroglu mekici TC kimlik numalarının saklanmasında herhangi bir sakınca yoktur. Herhangi bir yerde gösterileceği zaman birkaç hanesinin gizlenerek gösterilmesi gerekmektedir ve sisteme kullanıcının TC kimlik numarasını girmesi kendi insiyatifindedir. Biz TC kimlik numaralarını herhangi bir yerde göstermeyerek ve tamamını encode ederek yükümlülüğümüzü yerine getiriyoruz. Bkz: KVKK
durpoy Eklenti aktif iken siteye giriş yapılmıyor ve kayıt olunmuyor. Bugün farkettim. https://github.com/cenkkoroglu/flarum-tcno-dogrulama/issues/3 burada belirttim. Düzeltebilir misiniz?
ufukkiraz eklentiyi kurarken böyle bir hata alıyorum : Installation failed, reverting ./composer.json and ./composer.lock to their orig inal content.
Can Bu eklentiye Türkiye ekosisteminin ihtiyacı bulunuyor, gönüllü bir geliştiricinin bu eklentiye sahip çıkması bizim açımızdan oldukça önemli. Şimdiden teşekkür ederim.