Merhaba,
Sorunsuz bir şekilde smtp kullanabiliyorum. Veya farklı bir yazılım ile sorunsuz bir şekilde mail gönderebiliyorum fakat flarum ile smtp gönderemiyor. Herhangi bir hata yok ama kayıt olurken vs. opss, bir sorun oluştu diyor. mail kullanmak istemiyorum, sebebi spama düşüyor ve ip’nin kara listeye alınma imkanı var. Kendi sunucumun mail adresini kullanıyorum

ChadwickV16 opss, bir sorun oluştu diyor

flarum/storage/logs içideki en son dosyanın içeriğini görebilir miyiz?

ChadwickV16 mail.phptr.org sunucusuna bağlanamıyor. Ya yanlış port kullanıyorsun ya da hosting sağlayıcın bağlantıyı engelliyor.

Kylo sanal sunucum var, ayarları tam. Kendi yaptığım sistemlerde phpmailer ile smtp olarak sorunsuz bir şekilde mail gönderebiliyorum.

• Kylo bunu yanıtladı.

ChadwickV16 Emin değilim ama yanlış şifreleme kullanıyor olabilir misin? Sertifikalarla ilgili bir sorun da olabilir. E-posta ayarlarında şifreleme bölümünü boş bırakabilir ya da aşağıdaki sorguyu çalıştırmayı deneyebilirsin:

UPDATE `flarum_settings` SET `key`='mail_encryption',`value`='' WHERE `key` = 'mail_encryption'

Kylo yok alakası yok ya, olmuyor. Kafayı yiyeceğim, sabahten beri bunla uğraşıyorum. Çözemedim gitti.

• Kylo bunu yanıtladı.

ChadwickV16 bariz bir bağlantı - anlaşmazlık hatası var, Flarum’dan kaynaklandığını sanmıyorum. Aynı sorunu şurada birisi daha yaşamış şifreleme kullanmayınca düzelmiş.

Kylo flarumdan kaynaklı olmasa, whmcs, mybb gibi şeylerde sorun olurdu 😃

4 gün sonra

ChadwickV16 Bende çok uğraştım aslında portu 465 yaptım şifreleme ssl denedim olmadı tls denedim olmadı ondan sonra tam olmadı derken normale çevirdim mail kısmını düzeldi.

Bende böyle;
                https://prnt.sc/snpavz

Denemediysen eğer böyle deneyebilir misin?