psdlider Flarum sevdiğim bir sistem ama hala stabil sürüme geçememiş, bir siteme kurmuştum ve memnun kalmamıştım. Mantık olarak hoş ama eksiği çok ve stabil olmayışı çok kötü… Umarım kararlı sürüme geçilir ve tekrar denemeye değer
mekici aakif Beta 14 yayınlacak diye dosyayı güncellememiştim (beta 14 önümüzdeki ay çıkacak). Müsait zamanda eklentileri güncelleyip yeni paketi yayımlayacağım.
NoFeR bu pakette tartışmanın okunma sayısını gösteren eklentiyi göremedim de acaba eklenmedi mi? Yoksa bi ayar falan mı yapılması gerekiyor.
filozofungunlugu Flarum encountered a boot error (Error) Class ‘Illuminate\Filesystem\Filesystem’ not found thrown in /home/filozofu/test.filozofungunlugu.com/vendor/illuminate/filesystem/FilesystemServiceProvider.php on line 29 hatası alıyorum hocam nasıl düzeltebilirim
AlihanYesil hocam eklentiler arasında fof upload eklentisi ile ilgileniyorum. Bu eklenti bu sitede bulunan resimi sunucuya işlemi yapıyor mu acaba ?
AlihanYesil mekici hocam şu an flarumtr de bulunan konulara resim ekleme ve resim ile yanıtlama durumu var. Bu eklenti aracılıgıyla mı saglanıyor yoksa özel yazılım mı kullandınız.
mekici AlihanYesil yok hocam biri dosya eklemeye biri görsel eklemeye yarıyor. Foto ekleme butonu imgur eklentisinin işi.