Merhaba arkadaşlar. Dün Flarum’un Beta 13 sürümü yayınlandı. Bende içinde gerekli olduğunu düşündüğüm tüm eklentilerin yüklü olduğu bir paket hazırladım. Bu dosyalar ile flarum hosting kurulumu yapabilirsiniz.

Flarum Hosting Kurulumu

1. İlk olarak aşağıdan hosting kurulum dosyalarını indirin.
  2. Hosting panelinizde yeni bir veri tabanı ve tüm ayrıcalıklara sahip bir kullanıcı oluşturun.
  3. İndirdiğiniz dosyaları sitenin kurulacağı dizine atın.
  4. Alan adınıza gidin ve flarum kurulum ekranında istenilen bilgileri girin ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

Not: İndirdiğiniz dosyanın içinde config.php yi silin. Upload etmeden silmeyi unutmuşum araya karışmış😀

26.10.2020 - Discussion Views eklentisi eklenti.

mekici bu tartışmayı sabitledi.

mekici hocam admin bilgileri istemeyecek heralde paylaşmamışsınız

HarunSekmen dosyanın içinde bir config.php var. bu dosyanın adını değiştirin. Sonrasında sitenize girin. kurulum ekranı çıkıyor. dolayısıyla admin parolanızı kendiniz belirliyorsunuz.

bu soruyu doğru yerdemi soruyorum emin değilim ama paylaşımlı hostinge kurulum yapmanının dezavantajları nedir ?

sql dosyaları eksik kurulum yapmıyor https://prnt.sc/scxfh3

hocam kurulum olmuyor hata veriyor

Flarum encountered a boot error (Illuminate\Database\QueryException)
      SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table ‘yobazkdc_1.settings’ doesn’t exist (SQL: select value, key from settings)
      thrown in /home/yobazkdc/public_html/forum/vendor/illuminate/database/Connection.php on line 664

ve admin bilgileri nedir?`

serdarname config.php yi silin hocam. Onun dosyalar arasında olmaması gerekiyordu silmeyi unutmuşum.

4 gün sonra
          10 gün sonra

Selamlar. Hocam kurulum yaptım bitti fakat update flarum sayfası geldi veri tabanı şifresi istiyor yazıyorum fakat olmuyor tablolarda bazı değerleri değiştirmemi istiyor.

4 gün sonra

OmerFaruk54 config.php silin hocam dizinden. Konuda belirtmiştim bunu

Ftp ile attığımızda kurulum gerçekleşecek mi

Yanıtlamadan içeriği göremememiz kötü hocam :/

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular