hocam sub domain olarak kurdum ve ayarları manel olarak girdim ama admin bilgileri nerede onu bulamaıdm

bende 0.1.0-beta.11.1 kurulu..
    bu dosyaları indirip yer mi değiştireğim ftp deki.
    güncellemeyi nasıl yapacaz

Merhaba, Flarum Beta 12 direkt olarak hostinge kurulabilir mi ? Bir türlü beceremedim. Detaylı bir rehbere yönlendirme yaparsanız sevinirim. Pes etmek istemiyorum 😀

onurcanozovali MesutDeniz

### Öncelikle Tam yedek almayı unutmayın, aksi bi durumda sitenizi geri yükleyemezsiniz.

1. Flarum Beta 12 masaüstüne indirin.
        2. Hosting dosya yönetcisie bağlanın
        3. /public_html içinde ki dosyalardan assets, .httacs, config.php hariç hepsini silin.
        4. Flarum beta 12 içinde ki dosyaları assets, .httacs, config.php hariç hepsini tekrar /public_html içine atın.
        5. Sitenize girin, database şifrenizi girip devam edin, Yönetici paneline girip ön belleği temizleyin.

Ben bu adımları uygulayp geçişi tamamladım, fakat ingilizce ve türkçe dil geçişlerinde ve yenilemelerinde bazı hatalar var.

BEYBABA Ben de sizin yaptığınız şekil de güncellemeleri tamamladım ve herhangi bir sorun olmadan sitem güncellendi, teşekkür ederim.

Flarum encountered a boot error (Doctrine\DBAL\Driver\PDOException)
          SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user ‘flarum’@‘localhost’ (using password: YES)
          thrown in /home/siteadı1/siteadı.com/vendor/doctrine/dbal/lib/Doctrine/DBAL/Driver/PDOConnection.php on line 31

Bu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı ?

Pdo hatası sql’i doğru aktar ve config.php site adresini sql ayarlarını düzgün yaz. @tolgaaaltas mekici hocam en son sürüm hosting dosyaları var mı elinzde beta 10 kurdum anket ekliyorum 4 tane ekliyor şıkkı bazen oops hatası veriyor

ManuelSilva Bu konu son sürüm hosting kurulum dosyalarının olduğu konu. konun ilk mesajı için yukarı çık.

merhaba flarum beta 12 dosyasını indirdim bazı dosyaları atıyor sorunsuz ftp’ye vendor klasöründeki bazı dosyaları atıyor baglantı kurulamadı hatası veriyor oylede kalıyor defalarca attım ftpye yeniden malesef oylede kalıyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir? 3500 dosyada kaldı

flyhards Hocam C-panel’den zip halinde yüklersen daha kolay ve kısa sürer.

mekici hata veriyor anlamıs degilim rar denedim olmadı zipli denedim yine olmadı ilginç 🙂

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular