• Destek
  • phpBB'den Flarum'a Taşınmak Mümkün Mü?

Merhaba, phpbb kurdum ancak çok fazla bilgim olmadığından bir hata aldığımda üstesinden gelemiyorum. Forumları da maalesef sizin kadar hızlı ve aktif değil, destek konusunda phpbb biraz zayıf.

Dolayısıyla Flarum’a geçmek istiyorum ancak bunu ‘kolay’ ve sorunsuz bir şekilde kayıpsız yapabilir miyim ? Buna ilişkin anlatım videosu, dökümanı, vs. var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

tolgaaaltas Üstadım buradan anladığım kadarıyla önce phpbb veri tabanını yedek alacağım flarum.sql olarak, sonra yeni bir dizine flarum kuracağım, daha sonra verilen komut dosyasına gerekli bilgileri girerek çalıştıracağım ve direk taşıma işlemini yapacak mı ?

Sanki başka şeylerde var gibi ama onlar sorun yaşayanlar için mi anlatılmış bilemedim.

Feri Evet ilk kısım doğru. Ancak başlıkta da belirtildiği gibi ilk gönderideki rehber beta 5 sürümüne yükseltme için geçerli. Eğer doğrudan güncel sürüme geçiş yapacaksanız aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekebilir.

• Feri bunu yanıtladı.

tolgaaaltas İngilizce olması nedeniyle %100 anlayamıyorum tabi ama sanırım üyelikleri taşıyor ancak şifreleri koruyamıyormuş. Yani tüm üyelerin şifre sıfırlaması mı gerekecek acaba?

Daha önce bu phpBB to Flarum taşıma işini yapan varsa ücreti mukabilinde yardımcı olması için görüşebiliriz. 😄

Feri Bildiğim kadarıyla TeknikForum bu şekilde Flarum’a geçti. @sanwhere buradaysa görür, yoksa admin[@]teknikforum.com veya posta[at]ziptasarim.com üzerinden iletişime geçilebilir.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular