• [silindi]

Flarum sayfa isimlerinin yanına icon nasıl eklenebilir?

• [silindi] Aşağıda ki kodlar ile sorun tamamı ile çözüldü.

#header-primary > ul > li.item-link1 > a:before {
        font-family: 'Font Awesome 5 Free';
        font-weight: 600;
        font-size: 14px;
        content: '\f26c';
        margin-right: 4px;
        vertical-align: -1px;

}

Not : Sıralı bir biçimde gidin yoksa kod çalışmıyor. ilk önce link1 sonra link2 şeklinde.

Bunun için CSS olarak özelleştirme yapmanız gerekiyor. Aynı daha önce @mekici'un paylaşmış olduğu Giriş ve Kayıt Ol butonunda ki yapılmış değişiklikler gibi. Bunun için sayfa isminin üzerine sağ tıklayın. Ordan hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat incele/Ögeyi Denetle/Kaynak kodları göster tarzında şeylerden birisi olur. ona tıklayın. Aşağıda ki resimde de görüldüğü üzere li.item-link1 Classın da yer almakta diğer kayıt ol ve giriş yap konusunu referans alarak nasıl yapıldığını hemen çözersiniz zaten. Kolay gelsin iyi forumlar.
Yusuf'un bahsettiği özelleştirme konusuna git

İcon seçmek için tıklayınız.

Eğer ki yapamaz iseniz bildirin sizlerle kaynak kod paylaşayım. Fakat biraz kurcalamanızı istiyorum. Kurcalayın ki nasıl yapıldığınız konusunda temelde olsa biraz bilgi birikimi oluşturun. Çok işinize yarar çünkü ileride. Neyse kolay gelsin şimdiden 🙂

• [silindi]

• Düzenlendi

NightKing olmadı 🙁

• [silindi]

[bilinmeyen] sadece yazıyı kalınlaştırdı bu kod olmadı

[silindi] Aşağıda ki kodlar ile sorun tamamı ile çözüldü.

content: '\f26c';

}

Not : Sıralı bir biçimde gidin yoksa kod çalışmıyor. ilk önce link1 sonra link2 şeklinde.

[silindi] Önemli değil 🙂 Takıldığınız başka sorunlar olur ise konu açmayı unutmayınız. Çözüldü bölümüne taşıyorum konunuzu. İyi forumlar dilerim 🙂

NightKing menüde taşan kısımlar için yatay scroll vererek güzelleştirebilirsiniz

baskin o deneme sitesi pek üstüne düşmüyorum onun 🙂 testleri orada gerçekleştiriyorum.

6 gün sonra
          • [silindi]

Paylaşım için teşekkürler.

bir ay sonra
          5 ay sonra

NightKing

content: '\f392';

}

Discord ikonunu etiketlerde kullanabilirken bu kodlara ekledim, ikon bozuk boş kare gözüküyor. Nasıl düzeltebiliriz?

25 gün sonra

NightKing font awesome ikonu yerine nasıl resim ekleriz. Ben siteme dosya yüklemeyi kapatacagim da. Sizin siteyi bağlantı olarak ekleyecegim. Sizin gibi yapmak istiyorum.

2 ay sonra

durpoy
              Arkadaşın dediği gibi icon renkli nasıl ekleriz ayarlayamadım bende

Mithat background veya font-color değerine şunu tanımlayıp CSS kodunu düzenleyin;
                linear-gradient(to right, #0fbe7f 0%, #11b9d0 100%);

tolgaaaltas

tam o kadar bilgim yok burdan aldığım kodları direk yapıştırıyordum özel css bölümüne tam olarak yerlerini söyleme sansınız varmı

3 ay sonra
                  Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular