tolgaaaltas Composer Preview by GlowingBlue Özellikler Bu uzantı ile; Yeni bir tartışma başlatmadan önce ilk gönderi için önizleme fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Kurulum Baazar ile veya composer kullanılarak elle kurulum gerçekleştirilebilir: composer require glowingblue/composer-preview Güncelleme composer update glowingblue/composer-preview Bağlantılar GitHub Packagist GlowingBlue Flarum Community
BayCoder tolgaaaltas merhaba hocam,konuyu hortlatıyorum ama eklentiyi https://extiverse.com sitesinde göremeyince yazayım dedim. Eklenti kapandı mı,beta 16 ile uyumlu mu ?
tolgaaaltas BayCoder Uzantı tartışlamalarını dilediğin gibi hortlatabilirsin, bunda hiçbir sakınca yok. Bu uzantı kararlı sürümde güncellenebilir. GrowingBlue topluluğu hala Flarum’a destek vermeye devam ediyor. Kararlı yapıdan sonra kontrol etmekte fayda var.
BayCoder tolgaaaltas Uzantı tartışlamalarını dilediğin gibi hortlatabilirsin, bunda hiçbir sakınca yok. Hocam sevdiğim tüm uzantılara bu mesajı gönderiyorum,siz de benden bıkıyorsunuzdur diye öyle yazdım. 😀
mekici thimiraonline Github üzerinden uzantının geliştiricisinden güncellemesini isteyebilirsiniz. Forum kurallarımız gereği sadece Türkçe kullanabilirsiniz. According to our terms of use, you can only use Turkish.