• Vitrin
  • FullAmca.com - Full Program İndir

https://fullamca.com

Merhabalar,
FullAmca nedir?
FullAmca bir indirme sitesidir. Her gün yeni ve sürekli güncellenen programları full olarak indirmenize olanak sağlar. İndirme linkleri YandexDisk, google drive veya mail.Ru servisine yüklenir. Sitemizin hiç bir kısmında reklam tanıtım vs. Bulunmamaktadır, uzun seneler boyuncada böyle devam edecektir.

FullAmca ücretlimi?
Hayır, Site bütünüyle ücretsizdir.

@RecepBilgin hocam siteniz gerçekten mükemmel flarumu böyle kullanabilmenize hayran kaldım size nerden ulaşabilirim flarum ile ilgili bir kaç konuda yardım edermisiniz ?

Çok güzel olmuş, bugün windows 10 1909 sürümünü indirdim bakalım yazdığı gibi uefi destekliyor mu 🙂 Başarılar diliyorum

HalilHanBadem teşekkürler hocam, hoşgeldiniz aramıza.

potm35 teşekkürler hocam, bizde yanıltma olmaz, başlıkta ne yazıldıysa odur 🙂 sizde hoşgeldiniz aramıza.

Harika bir site olmuş bu tasarımı veya buna benzer bir tasarımı paylaşsanız mükemmel olur ya.

RecepBilgin tebrikler…yukarıdaki sabit menuyu nasıl yaptınız hocam.windows office iconları olan nasıl yaparız…bir de üst menü

RecepBilgin Hocam tasarım olarak çok hoş olmuş, tebrik ederim.

Ama burada problem oluyor sanırım, orayı da düzeltin isterseniz.

Alshain Orayı bir türlü çözemedim, orayı düzeltince anasayfadaki görünümde etkileniyor.

RecepBilgin Hocam şuan hastayım o yüzden kodları detaylı inceleyip yazamadım ama şöyle yapmanız gerekiyor sanırım.

https://upimager.com/image/5XXS

haspane’nin altındaki divleri kullanarak img yolunu bulun ve o img’lerin width ve height değerlerini 128′den 50′ye alın, düzelecektir diye düşünüyorum.

.hasPane.panePinned .App-content ... img{
             height:50px;
             width:50px;
            }

Aradaki noktalı olan yeri takip edip düzenlemeniz lazım hocam.

Alshain Çok geçmiş olsun hocam, haspane kısmını fark etmiştim zaten fakat ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim 🙂

Hocam mükemmel olmuş gerçekten başarılı tebrik ederim. Aklıma takılan bir husus var SEO konusunda siteniz ne durumda bilgi verebilir misiniz ? Flarum’un SEO’su ile ilgili şüphelerim var da.

Rootzilla hocam çok teşekkürler. Yaklaşık olarak siteyi açalı bir hafta oldu seo konusunda şuan için ne söylesem yalan olur. Biraz daha zamana ihtiyacı var.

bir ay sonra

Güzel bir site olmuş başarılar.. Virustotal yerini nasıl yapabiliriz?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular