[silindi] mekici Yeni altbilgi css kodu ile hala bir kutu yok https://upimager.com/image/7y1writhing.ccgq
mekici [silindi] Konudaki kodları yeniden kopyalaman ve CSS dosyasını indirmen lazım. Ayrıca footer ile ilgili sorunlarını o konunun altına yazmalısın.
RecepBilgin Ellerine sağlık @mekici gayet iyi durmuş sanırım bu gidişle v3′te olur 🙂 malum uğraşmak zevkli.
RecepBilgin @mekici Gece moduna geçince yaptığımız değişiklikler beyaz olarak kalıyor gece modu için renk düzenlemesi için nereleri değişmem gerekiyor?
mekici RecepBilgin Hocam gece modu eklentisi sorunlu olduğunüçin forumda da kaldırdım. Düzeltilince ayrı bir gece modu css kodları paylaşırım. Yarın yola çıkacam css ile ilgilenmem baya uzun sürecek 😁
taklamakan mekici hocam bu kategorileri alt kısma alman on numara olmuş ben bu tasarımı beğendim gerçekten. Bu kodu kullanacağım ama beta 10 ya da 11 farkeder mi?
durpoy mekici hocam mobil içinde olan css kodlarını paylaşır mısınız? Bende etiketler de bu şekilde görünümde kayıyor ve kötü gözüküyor.
mekici erenzade Sorunu birazdan düzelteceğim hocam. Geri bildirim için teşekkürler. Edit: Şu an indirilebilir.
ogzhnucn Merhabalar bu tasarımı nasıl yükleyebilirim.Adimin Paneli Görünüm>>Özel Stiller kısmından ekledim olmadı.