tolgaaaltas CanTRK 9 > 10 > 11 şeklinde ilerleyin. Paylaşımlı sunucuda güncellemelerin nasıl yapılacağına dair yönergeler burada daha önce paylaşılmış zaten.
CanTRK @mekici @tolgaaaltas Hocam ssh erişimine sahip olduğum bir plesk panel var tamamen bana ait paylaşımsız hosting dosyaları ile flarumu kurup ssh da compresor ile eklenti kurabiliyormuyum kafam karıştı
tolgaaaltas CanTRK Destek etiketini kullanarak yeni bir tartışma oluşturup aklınıza takılan kısımları detaylandırarak aktarırsanız yardımcı olmak isteriz.
pesimist57 mekici Hatalar Admin Panelden Harici Stiller (CSS) eklemeye izin vermiyor. Bu işlemi PhpMyAdmin ile yapmak gerekiyor. hahah….Abi son detayı sona saklamışsın. Tamam yüklemiyorum 😃
kolayvideo kardeşim gördüğüm kadarıyla kendin scripti biraz değişmisin içine reklam felan yerleştirip google bulamasın diye noindex yapmadın demi yada trojen felan koymadın inşallah ?
tolgaaaltas kolayvideo Pakette Flarum’un çekirdeğine müdahale edilmiyor. @mekici uzun süredir bu şekilde hazır paketler yapıp yayımlıyor. Eğer kendi paketinizi oluşturmak istiyorsanız bu rehbere göz atabilirsiniz. Ancak bu ve benzeri bir şikayet daha önce iletilmedi ve Yusuf’un buna tenezzül edeceğini de pek zannetmiyorum.
tolgaaaltas Beta 11.1 için paket yayınlandı, FlarumTR tarafından hazırlanan pakete buradan ulaşabilirsiniz. Güncellemeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız buradaki rehbere göz atabilirsiniz.