Merhaba ben flarumu yeni keşfettim biraz araştırdım fakat emin olamadığım yerler var bunları size danışmak istedim.
1-Discourse ve Flarum kıyaslandığı zaman hangisi SEO açısından daha iyidir?
2-Flarum içinde sanırım Özel Mesaj gönderme gibi bir özellik bulunmuyor bu doğru mu?
3-Flarum sisteminin SEO açısından nasıl? Sistemin içine entegre bir şekilde gelen ayarlar mı var yoksa ekstra olarak plugin şeklinde mi ekliyoruz?
4-Sizce Flarum sisteminin eksi yönleri nedir?

• mekici bunu yanıtladı.
  • trapbosed

1. Discourse kullanamadığım için yorum yapamayacağım.
    2. Özel mesajlaşma var. ÖZel mesajlaşma için ayrı bir modül yok. Yeni açılan konu belirli kişiler veya gruplar arasında oluyor. Bir özel konuya daha sonradan birileri dahil edilebiliyor.
    3. Plugin var.

trapbosed

1. Discourse kullanamadığım için yorum yapamayacağım.
    2. Özel mesajlaşma var. ÖZel mesajlaşma için ayrı bir modül yok. Yeni açılan konu belirli kişiler veya gruplar arasında oluyor. Bir özel konuya daha sonradan birileri dahil edilebiliyor.
    3. Plugin var.

mekici Cevaplarınız için teşekkür ederim en azından bir kere denemeyi düşünüyorum.

trapbosed Dicourse tasarımı hoş ama yine de klasik forum havasından kurtulamıyor insan. Kullanmadım uzun süre ama biraz bakındım. Flarum bana daha hoş geldi. Eklentilerin sayısı da sürekli artıyor kullanıcı kitlesi de artıyor gelişiminin de hızlanacağını düşünüyorum. Özelleştiremeye açık ve de çok hızlı bir script.

trapbosed Yine de Beta sürümü olduğunu ve SEO açısından geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu gözden kaçırmamak gerek.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular