Kylo verdiği hata logo yüklerken opss bir hata oluştu…..

Mali1533 hatanın ne olduğunu söylemediğin sürece yardımcı olamayız.

/storage/logs/ klasöründeki en son dosyanın içeriğini paylaşabilir misin

Mali1533 php.ini dosyasında extension=php_fileinfo.dll kodunu içeren satırın başındaki ; işaretini kaldır, sunucuyu yeniden başlat ve tekrar dene.

Kylo

aynen düzeldii ama şu şekilde yaptım php sürümüm 7.2 fileinfoyu aktif ettim ve yükle onaylandı 🥰

2 ay sonra

Watermark ekleyemiyorum. Ekleyince otomatik kaldırıyor toggle disable oluyor

durpoy izinlerde dosya indir seçeneği nasıl ayarlı? Herkes değilse sadece üyeler indirebilir.

2 ay sonra

tolgaaaltas Bilgilendirme
      Tüm dosya tiplerinin yüklenebilmesi için aşağıdaki dizini kullanın:
      (video\/(3gpp|mp4|mpeg|quicktime|webm))|(audio\/(aiff|midi|mpeg|mp4))|(image\/(gif|jpeg|png))|(application\/(x-(7z|rar)-compressed|zip|arj|x-(bzip2|gzip|lha|stuffit|tar)|pdf))

Bunları eklenti ayarlarının neresine gireceğiz?

12 gün sonra

Yeni Sürüm 0.10.0 !

• İmgur görsel yükleme sorunu çözer.
      • Genişlik ayarının yanında yükseklik ayarıda ekler.
      • Bir video veya görüntünün linkini yapıştırınca otomatik önizleme ekler. (BBCode kullanmaya gerek kalmadan)

Güncelleme:

composer require fof/upload
      php flarum migrate
      php flarum cache:clear
      5 ay sonra

merhaba arkadaşlar açılan konularda resimleri tek tek yerine toplu olarak yüklemek mümkünmü?

serdarname CTRL ile klasörde seçerek toplu yükleyebilirsiniz. Ama galeri olarak yüklemek istiyorsanız o fonksiyon yok. Imgur’a toplu yükleyip sitede içegömerseniz yüklenen resimler arasında geçiş yapmak mümkün.

imgur’a eklenen resimler sitede görünmüyor o yüzden imgur’u kaldırdım ama CTRL yapıp resim yüklemek oluyor onda sıkıntı yok ama galeri biçiminde olmuyor ve eklenen resmi Pop-up biçiminde tıkladığında açmak olmuyor.

serdarname imgur a yüklenen resimleri görmek için DNS değiştirmen gerekiyor olabilir. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 DNS kullanmayı dene

serdarname Imgur’a yüklenen resimler görünür, sizin servis sağlayıcınız yasağı kaldırmadığı için sizde yüklenmiyordur. Servis sağlayıcınız ile iletişime geçmeniz gerekir. Bu uzantının zaten galeri ve fancybox sunduğuna dair tek bir satır bulunmuyor. Fancybox desteği ayrı olarak sunuluyor, ne yazık ki o da güncel sürüm ile uyumlu değil.

mekici hocam ben görürümde siteye giren kullanıcılar görmez sorun orada 🙂

17 gün sonra
            Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular