Dosya Yükleme
Watermark ekleyemiyorum. Ekleyince otomatik kaldırıyor toggle disable oluyor
- Düzenlendi
Çalışan eklenti bi anda çalışmamaya başladı. Dosya yüklenebiliyor. Ama indirmeye izin vermiyor.
https://github.com/FriendsOfFlarum/upload/issues/215
durpoy izinlerde dosya indir seçeneği nasıl ayarlı? Herkes değilse sadece üyeler indirebilir.
tolgaaaltas Bilgilendirme
Tüm dosya tiplerinin yüklenebilmesi için aşağıdaki dizini kullanın:
(video\/(3gpp|mp4|mpeg|quicktime|webm))|(audio\/(aiff|midi|mpeg|mp4))|(image\/(gif|jpeg|png))|(application\/(x-(7z|rar)-compressed|zip|arj|x-(bzip2|gzip|lha|stuffit|tar)|pdf))
Bunları eklenti ayarlarının neresine gireceğiz?
- Düzenlendi
Yeni Sürüm 0.10.0 !
- İmgur görsel yükleme sorunu çözer.
- Genişlik ayarının yanında yükseklik ayarıda ekler.
- Bir video veya görüntünün linkini yapıştırınca otomatik önizleme ekler. (BBCode kullanmaya gerek kalmadan)
Güncelleme:
composer require fof/upload
php flarum migrate
php flarum cache:clear
merhaba arkadaşlar açılan konularda resimleri tek tek yerine toplu olarak yüklemek mümkünmü?
serdarname maalesef yok.
serdarname CTRL ile klasörde seçerek toplu yükleyebilirsiniz. Ama galeri olarak yüklemek istiyorsanız o fonksiyon yok. Imgur’a toplu yükleyip sitede içegömerseniz yüklenen resimler arasında geçiş yapmak mümkün.
imgur’a eklenen resimler sitede görünmüyor o yüzden imgur’u kaldırdım ama CTRL yapıp resim yüklemek oluyor onda sıkıntı yok ama galeri biçiminde olmuyor ve eklenen resmi Pop-up biçiminde tıkladığında açmak olmuyor.
- Düzenlendi
serdarname imgur a yüklenen resimleri görmek için DNS değiştirmen gerekiyor olabilir. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 DNS kullanmayı dene
serdarname Imgur’a yüklenen resimler görünür, sizin servis sağlayıcınız yasağı kaldırmadığı için sizde yüklenmiyordur. Servis sağlayıcınız ile iletişime geçmeniz gerekir. Bu uzantının zaten galeri ve fancybox sunduğuna dair tek bir satır bulunmuyor. Fancybox desteği ayrı olarak sunuluyor, ne yazık ki o da güncel sürüm ile uyumlu değil.
mekici hocam ben görürümde siteye giren kullanıcılar görmez sorun orada
V0.12.2 yayımlandı.