Dosya Yükleme
mekici denedim. https://upimager.com/image/ss-123.Zcey aynı hata devam ediyor abi.
- Düzenlendi
Uzantı güncellendi ve FriendsOfFlarum alan adına taşındı. Güncelleme için ilk gönderideki adımları takip ediniz.
Dikkat çeken yenilikler
- Dosyaları artık kopyala yapıştır ve sürükle bırak ile yükleyebilirsiniz!
- Dosyalar artık yüklenirken “yükleniyor” ibaresi yer alıyor.
- ÖNEMLİ HATIRLATMA: Uzantıda Imgur desteği bulunmaktadır, bu özellik ile dosyalarınızı sunucuda barındırmadan doğrudan Imgur’a yükleyip sitenize ekletebilirsiniz (yalnızca görseller için geçerlidir).
- Düzenlendi
tolgaaaltas Eklentiyi kaldırdığımda admin paneline erişemez oldum.
Sayfa yüklenmeye çalışırken bir hata oluştu.
Bu yazı geliyor. Aynı şekilde siteyi açarken de. Sorunu düzeltmek için ne yapabilirim?
Aklıma gelen ssh dan güncelleme atmak olmadı eklentiyi silmek. Bunlar olabilir mi?
durpoy Uzantıyı silebilirsiniz ama ben yukarıdaki adımları takip ederek sorunsuz güncelledim. Eğer reqiure ile deneyip hata aldıysanız bir de sadece composer update
komutunu kullanmayı deneyin. Bazen bellek sorunu nedeniyle require işlemi tamamlanmıyor ama update denilince düzeltiyor.
tolgaaaltas eklenti güncellendi fof a geçti belki ama bende hala dosya yüklenmiyor.
durpoy Imgur özelliği ile de mi yüklenmiyor acaba?
tolgaaaltas imgur sadece resim mi ben siteme zip yükleyemiyorum su an resim yükleniyor.
durpoy İlk gönderide yer alan tüm dosya tipleri için olan kodu girdiniz mi?
tolgaaaltas
denedim ve bu hatayı veriyor.
durpoy Özel bir tartışma başlatıyorum.
imgurun yanında imgbb.com da eklenebilir mi? En sevdiğim ve işlevsel olan resim yükleme sitesi. Bunun için ne gerekir bir fikriniz var mı?
- Düzenlendi
taklamakan eklenti Flarum ekibine ait olduğu için biz müdahale edemiyoruz (belki pull request istenebilir ama kabul edileceğini sanmıyorum). Bunun dışında imgBB API kullanılarak bir başka eklenti yazılabilir.
taklamakan Imgur için ayrı bir uzantı var. O düzenlenerek yeni bir uzantı oluşturulabilinir.
durpoy sorunun çözümü php flarum migrate
oldu sevgili dostlar. Benzer bir sorun yaşayabilecek birisi için çözümü buraya da yazdım.
Mali1533 Lütfen yaşadığınız sorunları ilgili uzantıların başlıklarının altına yazın.
tolgaaaltas şiödi hpcam ne yapmam gerek hosta kurulu bir sitem var