Bunun için eklenti kurman gerekiyor. Logo yanına menu menü ekleyebilmek için aşağıdaki komutu sitenin ana dizinde SSH ile çalıştır.

composer require fof/links

Bu eklenti dışında Sayfalar eklemek istesen ki isteyeceksindir 🙂 Aşağıdaki komutu çalıştır...

composer require fof/pages

Bu eklentileri kurunca admin panelden aktif et. İlk karşılaşacağın anormal durum, saçma sapan ingilizce cümleler olacak. Onları nasıl düzelteceğini ise şu konudan öğrenebilirsin.

• [silindi]

• Düzenlendi

mekici Çok teşekkür, ederim kurdum. Türkçe'ye de çevirdim. Emeğinize sağlık.

5 ay sonra

@mekici hocam bende bu eklentiyi kurdum fakat logo yanına nasıl ekleyeceğim istediğim linkleri?

RecepBilgin Hocam Admin Panelde Bağlantılar veya Linkler sekmesine tıklayın. Bağlantı oluştur deyin. Ardından bağlantı Metni dediği yere logo yanında çıkacak metni girin. Bağlantı kısmına ise link vermek istediğiniz sayfanın linkini girin.

mekici Tamamdır hocam halletim peki fontawesome iconları nasıl ekleyebilirim?

RecepBilgin Admin panelde Etiketler sekmesine tıkla. Ardından “Etiket Oluştur” de açılan popup ekranında etiket ile ilgili bilgileri gir. En altta ikon seçeneği var. https://fontawesome.com/icons?d=gallery&m=free bu linken istediğin ikonu seç oraya yapıştır. Format şu şekilde “fas fa-ikon”

bir yıl sonra

Hocam kolay gelsin. SSH olmadan bu işlemler nasıl yapabilirim?
          Kullandığım hostingde SSH izinleri bulunmuyor bildiğim kadarı ile
          Bu konuda deneyimim de yok. Daha önce bu tarz bir forum scripti kullanmadım. Ciddi zorlanıyorum. kurulumu kazasız belasız yaptım. Ama forumda hiç bir ayarlamayı yapamadım

mustafaisik Ne için soruyorsunuz? Konu ile mi alakalı? Konu ile alakalı ise ssh gerek yok. CSS ile yapılıyor

bir yıl sonra
            mekici, tartışmayı kilitledi.
            Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular