Serhat Arkadaşlar bu yöntem beta 11′de çalışıyor mu ?

mekici Hocam oldu, sonunda mail sıkıntısını da hallettim tabi doğrulama ile olsaydı daha iyi olacaktı ama teşekkürler..

4 ay sonra

Serhat Flarum discussion views eklentisi için denedim ancak olmadı hata verdi. Neden olmuş olabilir?

22 gün sonra

Güzel paylaşım emeğine sağlık dediğiniz gibi harfiyen yaptım sorunsuz çalışıyor 🙂

25 gün sonra

mekici e-posta devre dışı bırakma değil de, harici eklenti yükleme olayı olmuyor bir türlü etkinleştirince hata veriyor. işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum, acaba mybb gibi sistemlere geçsem mi diye düşünmeye başladım..

cagriunlu41 Flarum şu anda yalnızca serverlar için tasarlanmıştır, yani paylaşımlı sunucular için uygun değildir. Eğer Flarum’u tam anlamıyla kullanmak istiyorsanız server almanız gerekir. Paylaşımlı sunucularda bu tür sınırlamalar yaşamanız gayet normaldir.

tolgaaaltas en azından eklenti yükleme tuşu çalışsaydı yine güzel olurdu. bu haliyle çok kısıtlıyor. hayırlısı..

2 ay sonra

mekici yeni betalarda çalışırmı bu
          Flarum
          0.1.0-beta.13PHP
          7.4.12MySQL
          10.1.48-MariaDB

mekici dosyaları yukledim ama composer require isaced/flarum-ext-email-verification-switch

komutunu ssh kabul etmiyor sorun ne olabilir. sürümle alakalı olabilirmi

lazrail Beta 14 kullanıyorsan olabilir. Bu uzantı beta 14 ile uyumlu değil henüz.

lazrail Beta 13 ile sorun olmaması lazım. Aldığın hatanın ne olduğunu yazarsan anlayabiliriz. Yoksa sadece hata veriyor dersen kimse yardımcı olamaz.

durpoy yüklenmiyor hata veriyor hata veriyor bende anlamadım

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular