CanTRK Alshain Çalışmalarınız ile ilgili kaynaklar duruyorsa konu içersinde paylaşıp destek olabilirsiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 😃
CanTRK mekici Bu bir ihlal demiyorum fakat bazen sayfa yapısını bozuyor reklamlar küçük bile olsa sağ ve solda olması yukarıdan alan kazanıp görünüme fayda sağlar diye düşündüm
benefo containeri 100% yaparsanız reklam kodunu buraya eklemek güzel olur 100% de olmasa da eklenir ama direk sağ ve sol js ile mümkün ama harici js nin içine reklam gömmek adsenseye ters. resim :
benefo mekici Evet hocam dediğim de o çekirdek yapısı olarak birtek oraya ekleyebilir sağ ve sol için js gerekli o da adsenseye sıkıntı yaratır js nin içine kod gömmek .
benefo Sabit sol reklam ekledim içeriğe metin girdim welcomehero containerı 100% olduğu ve harici olduğu için orada çıktı ekleyeceğiniz reklam kodu da orada çıkacaktır sağ ve sol için. Onun haricinde altında çıkması pek mümkün değil gibi javascriptsiz..
tolgaaaltas CanTRK Ben de uyarı amacıyla yazmıştım. Sizin onu kastettiğinizi ima etmemiştim, belirttiğiniz bölgedeki ağılıklı kullanım şekli sayfayı takip ettiği için belirtme ihtiyacı hissettim.
CanTRK Böyle birşey faydalı olur diye düşündüm ve bu arada fark ettinizmi flarumtr teması ara ara gece moduna geçiyo kendi kendine sorun mu var @tolgaaaltas @mekici
mekici CanTRK Yok hocam sürekli gece modunda kullanmayı düşünüyorum o yüzden bazı şeyleri değiştirdim. Test yapıyorum, o yüzden bazen gece modunda bazen normal modda olabiliyor..