DevMaker Anlamadım ney bide bişey sorcam abi ben bedava nasıl kurcam FLarumu Discord’ gelirmisiniz Erdem#2098
tolgaaaltas DevMaker Sorununuzu detaylı olarak yeni bir tartışma açıp sorun lütfen. Gönderiniz bu tartışma ile alakalı değil.
prsoners0 Merhabalar hocam flarum tasarimında degisiklik yapmak gibi bir olamağımız var mı? Örnek vermek gerekirse r10.net gibi birsey ortaya cikabilir mi? @mekici
mekici prsoners0 Tam olarak R10 gibi olmasa da klasik forum yazılımı teması vardı. Ancak bu tema beta10 sürümü desteklemiyor.
prsoners0 mekici Hocam banada bir cevap yazsanız klasik tema istiyorum r10.net gibi birsey ne kadara olabilir? Olabilir mi?
Alshain prsoners0 Hocam daha önce böyle bir eklenti yapmamıştım. İnceleyeyim, yapabilirsem 2 3 gün içinde size geri dönüş yaparım sizin içinde uygunsa.
mekici Alshain Hocam arkadaşın istediği eklenti hali hazırda var ancak beta 10 desteklemiyor. İşin kötü yanı eklentini adını hatırlamıyorum 🙄
prsoners0 Alshain olabilir lakin tüm konularida ayri ayri bir baslikta r10 gibi klasiğe dökebilirsek iyi olur
prsoners0 Alshain hocam tam olarak r10.net gibi bir forum istiyorum.Tasarım iskeleti bunun gibi olacak…
Alshain prsoners0 Tamamı r10 net gibi bir tasarım maalesef yapılamaz hocam. Belli başlı değişmeyen özellikler var. Bunları değiştirmeye kalksak 0 dan tasarım yapmak gerekir.
NightKing prsoners0 Hocam r10 gibi bir forum istiyorsan çözümü burda değil vBulletin temalarında ve scriptinde aramalısın. Çünkü r10 vBulletin kullanan bir forum. Eğer ki öyle bir forum arıyorsanız https://www.vbulletin.com/ adresine göz atın. Not : r10 vBulletin’in 3.8.4 sürümünü kullanıyor.
prsoners0 NightKing vbulletini denedim lakin eklenti ve tema yazdırmada problem cektim ayrıca çok eski onu da geçtim onu geliştiremem.