pesimist57 mekici Düzeldi. Şurada kurulu : https://engelsizler.online Eklentilerin hepsini devre dışı bırakıp tek tek açıyorum. Markdown eklentisini aktif ettiğimde yine aynı hatayı aldım ve kapatmama rağmen geri düzelmiyor. Sanırım farklı bir problem var.
mekici pesimist57 Hocam turhost saçmalamış. Js hatası falan yok. Aynı dosyalarla 300 den fazla kişi flarum kurdu. Turhosta kimse doğru düzgün kuramadı. Sorun onlarda yani
pesimist57 mekici Valla bakıyorum bende başka şikayet eden görmedim. Haklısınız sanırım. Üzüldüm ama ya…denemek isterdim güzel sistem yapmışlar 😀
pesimist57 mekici Baktımda 1 core 2 gb ram 260-TL turhost 2 core 4 gb rame 320-tl alıyor. bir de yurt dışı emin misin performanslı olduğuna? Ben genelde wordpress üzerinde kullanıyorum. 1 çekirdek ile sorun yaşarım :S.
mekici pesimist57 yu2be.com bu site güzelhosting in yurtdışı paketini kullanıyormuş. Hangi paket bilmiyorum ama gayet hızlı
pesimist57 mekici Aynen güzel çalışıyor… mini paketi alıyorum şimdi denemiş oluruz 🙂 İyiymiş 😃…turhost yıllardır bana güzel destek veriyor ama eminim ciddi sıkıntı yaşardım cache olayını da iyi bilmek lazım tabi. Senin ayrıca bilgin var gibi abi.
mekici Digitalocean da 1 cpu 2 GB ramli sunucuda 4 flarum sitesi ve cache olmadan 1 wordpress sitesi çalıştırıyorum hepsi canavar gibi 🤣
mekici pesimist57 https://isayasa.com/d/2-turhost-deneyimim-ve-firma-hakkinda-dusuncelerim Bu arkadaşım sitesini de ben kurdum. Turhost mağduru 😀
pesimist57 mekici Abi ben uzun yıllardır turhost kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç sorun yaşatmadılar bana. Hatta ilk kez bana flarum konusunda bugün destek olmadılar diyebilirim. Bazen özel konularda bile destek aldığım olmuştur. Genelde hızlı dönerler ama arkadaş bayağı sitem etmiş 🙂
mekici pesimist57 Ben o firma ile hiç çalışmadım. Tek bildiğim hosting paketleri flarum desteklemiyor. Yani benim o firma hakkında tek bildiğim bu.
pesimist57 Bu foruma birde şu özellik lazım. Bildirim siteye düşerken aynı zamanda Push olarak tarayıcıya düşse süper olur. bu eklenti lazım.
pesimist57 Abi bir şey daha dikkati mi çekti. Güzel hostingi aldım yükledim. Sistem çalışıyor gibi ancak scripte yüklediğin flarum dosyaları flarumtr tarafından yüklendi reklam bandı turhost ta görünmüyordu ben güzelhostta görüyorum. Acaba problem turhostta değilde senin eklediğin reklamla alakalı olabilir mi🙂
mekici pesimist57 hocam o reklam değil bir eklenti. Oraya istediğin duyuruyu yazabilirsin. Asıl şimdi normale dönmüş sisitem. Turhostta çalışmıyordu diyorsun ya normalde orada da çalışması gerekirdi. Anlayacağın dosyada bir sıkıntı yok