ayrıca maintu gibi bir siteye flarum kurmuşsunuz güzel hostingi kullanarak bence yıllardır kullanıyorum güzel hostu fakat site çok yavaş geliyor bende yarın bir kurulum yapıp test etcem bakalım neler olacak

psdlider Başka scriptte geçmek biraz zor olabilir. Seo açısından bence iyi. Sonraki versiyonlarda daha da gelişecektir

mekici bugün denemek için kurulum yaptım guzel hostingdeki bir hosta, fakat admin panele ilk önce girdi sonra attı bir dahada girmiyor hata veriyor.
    Bu sayfayı yüklemeye çalışırken bir hata oluştu.
    şeklinde hata alıyorum ayrıca yeni üyede eklemiyor sistem

psdlider Sadece Config.php’de girdiğin URL ile sitede oturum açabilirsin.

mekici site.com/forum/ diye girdim confinge ondan dolayı olabilir mi

psdlider Yok hocam ondan olmaz. Config.php’ye bak site URL’si ne ise o adres ile gir siteye sorun olmaz. Diğer URL’leri ise Config’deki URL’ye yönlendirmen lazım

mekici o şekilde giriyorum zaten site felan çalışıyor hatta dosya yükleyip yorum felanda atıyor sadece admin gelmiyor php myadminden bir baksam mı url lerde sorunmu oldu acaba

psdlider Şimdi özel konu açacağım sizinle site adresini bana iletin bakalım.

6 ay sonra
              6 ay sonra

Sorulari soran kisiye ve Flarumtr ekibine tesekkur ederim guzel bir kaynak oldu benim için.Merak ettiğim çoğu şey aydınlatılmış.Emeğinize sağlık, iyi forumlar.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular