Best Answer (En iyi yanıt) eklentisi ile işaretlediğiniz mesajlar mobilde sola kaymış şekilde görünüyor. Bunu düzeltmek için kaymaya neden olan kısımları iptal edebilirsiniz. Bu şekilde çok daha güzel görünecektir.

.Post--BestAnswer {display:none;}
.BestAnswer--User {display:none;}
    25 gün sonra
    5 ay sonra

@arash34 böyle uygunsuz ve lüzumsuz gönderilere gerek yok. Seviyeyi daima saygı çerçevesi içerisinde koruyalım lütfen.

4 ay sonra

isayasa hocam eklediğim kodlar mobilde bir değişikliğe neden olmadı. Yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

TahirMutlu Yok hocam Best Answer eklentisi güncelledi. Muhtemelen bu konudaki kodlar güncel eklentide çalışmıyor. Mobildeyim PC geçince bakacağım.

TahirMutlu Ben kendi sitemi uzun süredir güncellemediğim için haliyle değişikliği de fark edemedim. Site adresinizi gönderirseniz kaynak kodlardan yardımcı olmaya çalışırım.

@mekici @isayasa sayın hocalarım, konu günceldir. Rica edersem bakabilir misiniz?

Not: Belki gözden kaçmıştır diye, hatırlatmak istedim.

Teşekkürler.

TahirMutlu Sitenize baktım yukarıdaki kodlar işini yapıyor gözüküyor. Sizin istediğiniz nedir?

mekici mobilde mi? Benim mobilde yeşil ikon sağ tarafta bağımsız olarak duruyor. Normalde masaüstündeki gibi sağ tarafta kategori isimlerinin yanında olması gerekmez mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

7 gün sonra

İyi günler flarumtr ailesi,
              Forumda çok aradım ancak bulamadım.
              Mobil olarak giriş yap ve kaydol butonları alt alta birleşik bir şekilde bunlar için bir kod verebilecek olan var mıdır? birde ekstradan en iyi cevap seçince mobilde yazının hemen üstüne biniyor ona da bir boşluk bırakabilir miyiz?

sevgilerimle,

RiosenBeq giriş ve kaydol butonları için aşağıdaki CSS kullanabilirsin.
                @media (max-width: 767px) { #header-secondary > ul > li.item-logIn > button[title="Giriş Yap"] {margin-top:10px;}}

mekici Teşekkür ederim hocam oldu 🙂
                  edit: en iyi cevap için ne yapabilirim?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular