BEYBABA Temiz kurulum yaptıktan, bir kaç değişiklikten sonra(renk,favicon vb) tekrar aynı hata gelmeye başladı. Bu hatayı kendi forumunda da alan çok kişi olmuş ama çözüm olayı net değil malesef.
mekici Sorun hostingden kaynaklanıyordu. LsCache etkin olan bazı sunucularda Flarum çalışmayabiliyor. Bu tamamen sunucu yapılandırılması ile alaklı bir durum. Litespeed kullanan Turhost’ta Flarum çalışmazken, yine Litespeed Web Server kullanan Güzel Hosting’de sorunsuz çalışıyor.
psdlider pesimist57 mekici yusuf hostingden vps ye taşıdım siteyi demin aynı hatayı bende aldım yönetim paneline girerken. İşin garibi hostta böyle bir hata yoktu 🙂
pesimist57 Bunun bir çözümü yok mu LTCACHE işe yarar bir uygulama çünkü. Yükledim şifre değiştirdim. Oturumu kapattım. Gidiş o gidiş.. Bende turhost kullanıyorum.
mekici psdlider Plesk Panel Apache kullanıyor sanırım değil mi? Daha önce Plesk Panel kullanmadığım için bilgim yok maalesef.
mekici psdlider Flarum aşağıdaki şartları taşıyan her sunucuda çalışır. Bir eksik olmalı. Apache için mod_rewrite aktif olmalıdır. En az php 7.1 olmalıdır. (php 7.2 kullanmanızı öneririm) MySQL 5.6+ veya MariaDB 10.0.5+ ve üzeri bir sürüm olmalıdır. Site dosyalarının bulunduğu klasörün izinleri 775 (en azından assets ve stroge klasörleri 775) olmalıdır.