SanalAnsiklopedim mekici Bana sorarsanız kendi sitemin hızı da ideal. FlarumTR’nin hızı da ideal. Ama nedense başka insanlar benim siteme çok yavaş diyor.
mekici SanalAnsiklopedim Bence de senin siten çok yavaş hocam. 10 saniyede açılıyor diyorlar ya haklılar. Böyle devam ederse ziyaretçi sayın gittikçe azalır
mekici SanalAnsiklopedim Büyük kısmı hosting ile alakalı tabi, ancak flarum yerel olarak kendi fontunu kullanır sen google font ekledin sanırım oda bir miktar yavaşlatır. Ayrıca eklediğin kodlarda yavaşlatır. <script>…</script> kodları… Önerebileceğim hostng ise güzel hosting. https://gamexbros.com/ ben kurdum mesela güzelhostinge hızı fena sayılmaz.
tolgaaaltas RecepBilgin Vero ve Twitter kullanıyorum yalnızca. İkisinde kullanıcı adım aynı. Bunların haricinde elektronik posta atabilirsin; tolgaaltas [at] yandex.com.tr OnurKtrc 2016′da kapattık, şimdi kimlerin elindedir o domain kim bilir. 🙂
psdlider SanalAnsiklopedim hocam açılış hızı benimde çok yavaş ama cacheleyince hızlanıyor. Fakat ziyaretçi kaybı olacaktır böyle. Sorunu çözebildiniz mi acaba?
SanalAnsiklopedim psdlider Çözümü şuan için bulamadım. Sanırım hosting sağlayıcım ile alakalı. Bilmiyorum.
cagriunlu41 Bir gruba atadığım tüm üyeleri görebileceğim bir alan olsa keşke. Örneğin Bronz Üye grubundaki tüm üyeleri tek sayfada görebileceğim bir liste gibi. Çok zor oluyor şu anda.
AlfaOis En büyük sorun SEO kısmında, birkaç sayfa harici özelleştirme yapmak çok sıkıntı konular olarak gözüküyor, mevcut seo eklentilerini yeterli görmüyorum, umarım beta 14 ya da 15 de bunu çözerler, pek öyle gözükmese de
AlfaOis mekici Detayları görebilmem için bağlantı paylaşır mısın bahsettiğin bu eklenti mi Test : https://extiverse.com/extension/v17development/flarum-seo En basitinden tartşma içlerine paylaşılan linklerin do follow etiketi ile paylaşılması güzel. Fakat birçok eksiği vardı bağlantı atarsan incelemek isterim.
AlfaOis mekici Yok hocam şuan hali hazırda kurulu bir sitem yok, demolardan ve araştırmalar ile fikir sahibi olmaktayım şu 14 çıksın muhtemelen projeyi hayata geçireceğim, %70 flarum kullanacağım.
grange Hostingte aynı wordpress gibi panelden eklenti ve tema yüklemesi yapılamaması bence büyük eksiklik. Böyle dev bir sistemi yazabilen elbet bir gün bunu da yapacaktır.
durpoy grange lütfen her scripti WordPress ile benzetmeyin. Discourse’da var. Bunlar açık kaynak yazılımlar, istediklerinizi tam vermez. Böyle bir beklentide olmanız bence yanlış. Composer ile SSH’da 2 saniyede yükleniyor zaten. Neyin eksikliği onu da anlamıyorum.
grange durpoy Bilmeyenler için iyi olurdu. Herkes sunucuya flarum kurmasını bilmiyor ki sunucu yönetimini bilen kaç kişi olabilir ki?
Cagatay durpoy Herkes lavarel yada farkli dilleri bilmek zorunda yada durumunda degil. @grange diyor ki ben hostingde hesabima girince otomatik kurulum scriptleri var drupal wordpress joomla gibi, orada tek tikla flarumu da kurabileyim. Temalari kolayca secip aktif edebileyim. Konu basligi da sevmediginiz ozellikler oldugu icin arkadasta paylasmis.
mekici grange Burada sıfır sunucu yönetme bilgisi olan bir kişi için Flarum’u nasıl kuracağını anlattım.
grange durpoy Sıradan hostinglerle yaptım hep işlerimi. Flarumu ve sunucuyu öğrenmek için deneysel bir site açtım şimdilik iyi gidiyor. Boza boza öğreneceğiz herkes gibi.