mekici Zachugon Arka planı değiştirmek istersen aşağıdaki kodu harici sitillere ekle. Bu kod gece-gündüz modda çalışır. Sadece gece modu için ayrı bir kod bilen varsa yazsın. body { background: #fff; }
mekici Zachugon Kullanıcılar tarafından seçilen gece modu için aşağıdaki kodla değiştirebilirsin. body.dark { background: #14191f; color: #ddd; }
Zachugon Sorunun kaynağını buldum nightmode eklentisini kaldırınca sorun çözülüyor ama kullanmam lazım. Ne yapabilirim
mekici Zachugon Yani bu kodu Harici CSS’den sorunsuzca kaldırabilmen lazım. Ben test sitesinde ekledim kaldırdım, bir sorun olmadı. Ön belleği temizleyip yeniden aktif et, aklıma başka çözüm gelmedi.
Zachugon vendor2 klasöründen refların içindeki nightmodu kaldırdım tekrar yükledim sorun düzeldi attığınız kodu deneyeceğim şimdi.
Zachugon body.dark { background-image: url(https://i.imgyukle.com/2019/08/09/ooCrJc.png); } Bu kodu denedim, gece modunu aktif ettiğimde çalışmadı. gündüz modunda bu resim ekli ve çalışıyor.
cagriunlu41 Eğer yanlış anlamadıysam sorunu kendimce çözdüm. Siteye kendim harici şekilde arka plan ekleyince gece modunda da o arka plan gözüküyor ve tasarımı bozuyordu. Ben ise direkt ftp ile bağlanarak css dosyaları üzerinden değiştirdim arka planı ve gece modu ile bir sorun yaşamıyorum.