mekici RecepBilgin Veya kendim çeviririm derseniz linguist eklentisini kurabilirsiniz. composer require flagrow/linguist
mekici RecepBilgin O zaman composer require tolgaaaltas/flarum-ext-turkish ile o eklentiyi kaldır, yerine composer require flagrow/linguist eklentisini kur hocam. Sonra tercüme etmen gerekecek
mekici RecepBilgin Resimde tercüme edilmemiş eklentinin adı Byobu hocam. Linguist eklentisinde ilk önce yukarıdaki gif’te açılan listede flagrow linguist eklentisini bulun ilk önce onu TR çevirin. Sonra diğer eklentileri çevirirsiniz. Diyelim bir eklentiyi çevirdiniz ve bitti. Ön belleği temizlemezseniz değişiklikler yansımaz.
RecepBilgin mekici İlgiliniz için çok teşekkürler. Flarum’u iyice öğrenip yeni açacağım site için düşünüyorum.
RecepBilgin Bir çok yerde dil eksikliği var aşağıdaki görseldeki sadece bir örneği https://i.hizliresim.com/lQWXjJ.png
tolgaaaltas RecepBilgin Byobu by FoF desteklenen eklentiler listesinde yer almıyor. Şu anda özel mesaj için kullanılan bu eklentinin yerine hali hazırda başka bir eklenti geliştirildiği için yer vermiyoruz. Desteklenen eklentiler listesine buradan ulaşabilirsin.
RecepBilgin tolgaaaltas Anladım fakat benim anlatmak istediğim hali hazırda eklentilerle birlikte kurulum paketi sunmuştunuz onu yükleyipte eksiklikleri görüpte yazmak istedim.
tolgaaaltas RecepBilgin Memnuniyetin için en kısa sürede Byobu’yu desteklenen eklentiler arasına dahil edeceğim. FlarumTR’de yer alan paket paylaşımlı sunucu sahipleri için @mekici tarafından hazırlandı. Eminim geribildirimini mutlaka değerlendirip paketi en kısa sürede güncelleyecektir. Dipçe: Flarum çekirdeği sanırım yakında Türkçe dahil pek çok dil desteğine resmi olarak sahip olacak. Üçüncü taraf eklentiler için de benim hazırladığım paketlerin kurulması gerekecek.
mekici tolgaaaltas Byobu eklentisini TR yaparsanız eklerim hocam. O zaman artık Linguiste gerek kalmayacak. Şu an paylaşımlı sunucular için hazırladığım pakette sizin eklentinizde çevirisi olmayan eklentiler olduğu için eklememiştim. Ama tamamlanırsa linguisti kaldırıp sizin eklentiyi eklerim tabiki memnuniyetle
tolgaaaltas mekici En kısa sürede ekleyeceğim, başlıkta tüm arkadaşları eklendiğinde bilgilendirmiş olurum. Uzun süredir eklemeyi planladığım ama bir türlü başına oturamadığım Merge ve Split’i de aradan çıkartmak istiyorum bu güncelleme ile.