mekici Direk link yapıştırınca olması lazım. PHP ön belleğini temizleyip tekrar deneyin... Aşağıdaki komutu yine sitenin ana dizininde çalıştırın. php flarum cache:clear TEST: Bakın yukarıdaki videoya çalışıyor...
byo mekici Teşekkürler çalıştı. Upload eklentisi ile ilgili kurduktan sonra ayarlarda yapmamız gereken özel bir şeyler var mıdır? Upload tarzı ekletiler güvenlik konusunda beni endişelendiriyor.
mekici byo Şuan için github'ta rapor edilmiş bir güvenlik sorunu görmedim. Verileri yerel diskinizde saklamayacaksanız bir kaç ayar yapmanız gerekecek. İmgur, AWS gibi servisleri kullancaksanız API bilgilerini girmelisiniz. Mesela görüntü genişliğini 760 olarak ayarlayabilirsiniz, yüksek çözünürlüklü büyük görselleri kırpmak için. Ayrıca fligran yükleyebilirsiniz. Site kullanım şartlarımızı lütfen okuyun... https://flarumtr.com/p/1-kullanim-sartlari
mehmetext @mekici hocam buradaki flarum dosyasıyla kurdum siteye ama fotoğraf ekleme eklentisi yok sanırım. Ne yapmalıyım?
mekici mehmetext Var hocam upload adındaki eklentiyi aktif etmen gerekiyor. Ayrıca o kurulum dosyasındaki SEO eklentisi artık güncel değil. SEO eklentisini güncellemeniz gerekiyor.
mehmetext mekici hocam beta 11 sanırım en güncelleri, değil mi? Şu anki sitedeki kurulu olan sürümü de bilmiyorum açıkçası. Nasıl güncelleyebilirim?
mekici mehmetext Yok flarum sürümü güncel, 11.1 sürümü ama eklentiler güncel değil. Mesela SEO eklentisi daha 2 gün önce güncellendi. O yüzden mevcut sitenizde eklentiyi güncellemeniz lazım. Hosting kullanıyorsanız eklentileri güncellemek için bu konuya bakın.
prototurk tolgaaaltas Bugün bir şey daha öğrendim. FoF Formating ayarlara tıklayınca gördüm. Teşekkürler.